Μπριζ - Παρί Σεν Ζερμέν: Για το απόλυτο οι Παριζιάνοι!

Μπριζ – Παρί Σεν Ζερμέν: Για το απόλυτο οι Παριζιάνοι!

Εναρξη: 22:00, 22/10/2019
Γήπεδο: Jan Breydelstadion (Brugge)

Η αήττητη Μπριζ υποδέχεται την πρωτοπόρο, Παρί Σεν Ζερμέν σε ένα μεγάλο ραντεβού! Σε ακόμα ένα ματς χωρίς τον Νεϊμάρ οι Παριζιάνοι!

Για την υπέρβαση η Μπριζ!
Χωρίς να πείσει, η Μπριζ πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Μουσκρόν (1-0) και εξακολουθεί να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής. Στο Τσάμπιονς Λιγκ λίγο έλειψε να πετύχει μια ιστορική νίκη, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Προηγήθηκε 2-0, είχε ευκαιρίες, αλλά δεν άντεξε στο τέλος την πίεση και ισοφαρίστηκε. «Αντί για 2 βαθμούς, θα μπορούσαμε να είχαμε 4 ή 6 και να βρισκόμαστε τώρα σε καλύτερη θέση» είπε ο κόουτς, Κλεμάν. Η Κλαμπ Μπριζ παραμένει αήττητη φέτος σε όλες τις διοργανώσεις εντός κι εκτός συνόρων. Δεν έχει ηττηθεί στα 6 τελευταία παιχνίδια της σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, μετρώντας πέντε ισοπαλίες και μια νίκη!

Πάλι χωρίς τον Νεϊμάρ

Στο +5 από τη 2η Ναντ και η Παρί είναι ξανά η απόλυτη κυρίαρχος στη Γαλλία. Αλλωστε, επικράτησε στην Κυανή Ακτή της Νις (4-1). Πέτυχε την 10η νίκη στα 12 φετινά της παιχνίδια. Ο Μπαπέ επέστρεψε, ενώ δίχτυα βρήκε και ο Ικάρντι. Στο Τσάμπιονς Λιγκ μετρά δυο άνετες νίκες με Ρεάλ και Γαλατά, όπου κράτησε και την εστία της ανέπαφη. Αλλωστε, ο Κέιλορ Νάβας βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Νεϊμάρ εξέτισε, αλλά δεν παίζει, αφού ακόμα ένας νέος τραυματισμός τον έστειλε στα πιτς. Μπαπέ και Καβάνι επιστρέφουν στην αποστολή και είναι πιθανό να βρεθούν στο βασικό σχήμα. Είναι αήττητη στα επτά πιο πρόσφατα ματς στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Champions League με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X