Ντόρτμουντ - Ατλέτικο: Για την... πρωτιά στη Βεστφαλία!

Ντόρτμουντ – Ατλέτικο: Για την… πρωτιά στη Βεστφαλία!

Εναρξη: 22:00, 24/10/2018
Γήπεδο: Ζιγκνάλ Ιντούνα Παρκ (66.099)

Ντέρμπι κορυφής του 1ου Ομίλου στη Βεστφαλία, όπου η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οκτώ ματς αήττητοι οι Μαδριλένοι, αποτελεσματικοί οι γηπεδούχοι.

Αποτελεσματική!
Εξαιρετική η Ντόρτμουντ, διέλυσε με 4-0 εκτός έδρας τη Στουτγκάρδη επιστρέφοντας έτσι δυναμικά στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Η ομάδα του Λουσιέν Φαβρ παρέμεινε αήττητη στην τρέχουσα σεζόν, έφτασε τις πέντε σερί νίκες στα επίσημα παιχνίδια της. Στο δυσκολότερο παιχνίδι της σεζόν υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης. Εξάλλου, η Μπορούσια κέρδισε και τα δύο πρώτα παιχνίδια του ομίλου, ψάχνοντας την τρίτη σερί νίκη στη διοργάνωση για πρώτη φορά εδώ και δύο χρόνια. Η BVB έχει εκμεταλλευτεί το 49% των ευκαιριών της, επίδοση που αποτελεί την κορυφαία στη Bundesliga! «Η Ατλέτικο είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης τα τελευταία 7-8 χρόνια. Είναι σταθερή, πάντα ανάμεσα στις κορυφαίες, ενώ και φέτος είναι πολύ καλή» τόνισε ο Φαβρ.

«Είναι σημαντικό να δείξουμε υπομονή», είπε ο Ρόις που έχει άμεση συμμετοχή σε 14 γκολ της Μπορούσια στα 10 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια στη διοργάνωση (9 γκολ, 5 ασίστ)! Ο μεσοεπιθετικός Πούλισιτς και ο φορ Φίλιπ ίσως πάρουν τις θέσεις των Σάντσο και Αλκάθερ στο αρχικό σχήμα, αν και η συμμετοχή του εξαιρετικού Ισπανού φορ θα κριθεί λίγο πριν τη σέντρα.

Αήττητη!
Δεν έπεισε στο «Θεράμικα», η Ατλέτικο κόντρα στη Βιγιαρεάλ, μένοντας στο 1-1. Τρέχει πάντως ένα αήττητο οκτώ αγώνων (5-3-0) από τις αρχές του Σεπτέμβρη και στα μισά κράτησε ανέπαφη την εστία της. Αρχισε με δύο νίκες απέναντι σε Μονακό (1-2) και Κλαμπ Μπριζ (3-1), αποτελέσματα που την καθιστούν μεγάλο φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση. Αλλωστε, ο τελικός του Champions League θα διεξαχθεί στο «σπίτι» της, το «WANDA Μετροπολιτάνο». Στην αποστολή ο κεντρικός αμυντικός Στέφαν Σάβιτς και, κυρίως, ο σέντερ φορ Ντιέγκο Κόστα. Εμεινε στη Μαδρίτη ο Ουρουγουανός σέντερ μπακ Χοσέ Χιμένες. «Πρέπει να παίξουμε έξυπνα και να πάμε το παιχνίδι εκεί που μας βολεύει» είπε ο Σιμεόνε.

Οι αριθμοί λένε…
Η Ατλέτικο έχει χάσει μόλις 3 από τα 25 τελευταία της παιχνίδια στη φάση των ομίλων του Champions League, έχοντας κρατήσει 16 φορές το μηδέν σε αυτό το απίθανο σερί!

Η Ντόρτμουντ έχει κερδίσει μόλις 2 από τα 12 τελευταία της παιχνίδια με αντιπάλους ομάδες από την Ισπανία.

Η Ντόρτμουντ αναζητά την τρίτη διαδοχική νίκη στο Champions League, για πρώτη φορά από τον Νοέμβρη του 2016.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Champions League με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X