Ίντερ - Μπαρτσελόνα: Δίνουν ραντεβού με τ' αστέρια του Champions League!

Ίντερ – Μπαρτσελόνα: Δίνουν ραντεβού με τ’ αστέρια του Champions League!

Εναρξη: 22:00, 10/11/2019
Γήπεδο: Σαν Σίρο, Μιλάνο

Η Ίντερ υποδέχεται στο Σαν Σίρο τη Μπαρτσελόνα και το βλέμμα είναι στραμμένο στους… «16» του Champions League. Αήττητοι οι Καταλανοί. 

Ίντερ για πρόκριση!
Η Ίντερ έμεινε δεύτερη διαδοχική αγωνιστική στην κορυφή της Serie A και πλέον στο Μιλάνο κάνουν όνειρα τίτλου! Βέβαια, κόντρα στη Ρόμα οι Νερατζούρι δεν έπεισαν με την εικόνα τους, έμειναν σε τρεις χαμένες ευκαιρίες και παραχώρησαν ισοπαλία. Ωστόσο, η ήττα της Γιουβέντους στη Ρώμη τους έφερε στο +2, αν και είδαν τη Λάτσιο να μπαίνει μαζί τους στη διεκδίκηση της κούπας. Ηταν το πρώτο ματς της χρονιάς στο οποίο η Ίντερ δεν βρήκε δίχτυα, με το επιθετικό δίδυμο Λουκάκου – Λαουτάρο να μένει στα 18 τέρματα. Το βλέμμα στρέφεται στο Champions League, εκεί όπου η νίκη είναι μονόδρομος για να συνεχίσει στ’ αστέρια. Ένα κάκιστο β’ μέρoς, έφερε την κατάρρευση, την ήττα με 3-2 από τη Ντόρτμουντ. Πλέον, χρειάζεται μόνο τρίποντο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τους Βεστφαλούς για να βρεθεί στους «16» της διοργάνωσης.

Για το αήττητο η Μπαρτσελόνα!
Η Μπαρτσελόνα ήταν εντυπωσιακή κόντρα στη Μαγιόρκα, τη διέλυσε 5-2 και διατηρήθηκε στην κορυφή της LaLiga. Ανεβάζει ρυθμούς, ο Μέσι σπάει ρεκόρ, μιας και με το χατ τρικ του πέρασε και τον Κριστιάνο Ρονάλντο (στη LaLiga). Oι Καταλανοί έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, όμως στόχος τους είναι να διατηρήσουν το αήττητο στον όμιλο. Στο πρώτο παιχνίδι με τους Νερατζούρι στο Καμπ Νόου είχαν δυσκολευθεί αρκετά, παίρνοντας τη νίκη με ανατροπή και πρωταγωνιστή τον Σουάρες.

Ίντερ – Μπαρτσελόνα, η παράδοση

Τέσσερις από τις έξι αναμετρήσεις στο Σαν Σίρο έχουν λήξει ισόπαλες, ενώ οι δυο ομάδες έχουν και μια νίκη!

Η Μπαρτσελόνα έχασε ένα από τα 10 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις με την Ίντερ, έχοντας πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Η Ίντερ δεν έχει χάσει ποτέ από ισπανική ομάδα εντός για το Champions League.

H Mπάρτσα έχει χάσει μόλις ένα από τα 33 παιχνίδια της φάσης των ομίλων (το 2016 από τη Σίτι).

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Champions League με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X