Ντόρτμουντ - Ίντερ: Ραντεβού πρόκρισης στη Βεστφαλία!

Ντόρτμουντ – Ίντερ: Ραντεβού πρόκρισης στη Βεστφαλία!

Εναρξη: 22.00, 04/11/2019
Γήπεδο: Giuseppe Meazza

Μεγάλο ραντεβού στη Βεστφαλία, Ντόρτμουντ vs Ίντερ  με το βλέμμα στην… πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. 

Μονόδρομος για Ντόρτμουντ
Η Ντόρτμουντ επέστρεψε στις νίκες, κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και ανέβηκε στη 2η θέση της Bundesliga, βάζοντας παράλληλα τέλος και στο αήττητο σερί της Βόλφσμπουργκ φέτος. Οι Βεστφαλοί ήταν ουσιαστικοί πήραν αυτό που ήθελαν, ωστόσο έχασαν τον Ρόις με τραυματισμό. Τελικός στη Βεστφαλία με την Ίντερ, αφού η νίκη θα της δώσει το πάνω χέρι για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Βέβαια, στο ματς του Μιλάνο ηττήθηκε με 2-0 παρουσιάζοντας πολλά προβλήματα τόσο δημιουργικά όσο και ανασταλτικά. Αμφίβολος ο Ρόις, ο οποίος αν παίξει και σκοράρει φτάνει τον Λεβαντόφσκι στα 17 γκολ στη διοργάνωση!

Ίντερ για πρόκριση!

Η Ίντερ έχει το απόλυτο μακριά από το Giuseppe Meazza στο φετινό πρωτάθλημα και το διατήρησε και στο Renato Dall’Ara. Τα δύο γκολ του Λουκάκου, ο οποίος γίνεται ο πρώτος παίκτης των Νερατζούρι μετά τον Ρονάλντο το 1997-98 που σκοράρει 9 φορές στις πρώτες 11 αγωνιστικές, έδωσαν το τρίποντο στην ομάδα του Αντόνιο Κόντε και στο κυνήγι της Γιουβέντους. Πλέον, η Ίντερ στρέφει το βλέμμα στη Βεστφαλία, εκεί όπου με νίκη κάνει τεράστιο βήμα πρόκρισης, ενώ και ισοπαλία την κρατάει ολοζώντανη στο κόλπο, μιας και θα έχει διατηρήσει το προβάδισμα σε περίπτωση ισοβαθμίας με τη Ντόρτμουντ. Το θετικό είναι πως δεν υπάρχουν νεότερα προβλήματα απουσιών.

Ντόρτμουντ – Ίντερ

Είναι το τρίτο εντός έδρας ματς κόντρα στην Ίντερ, δεν κέρδισε κάνενα όμως (2-2, 1-3)

Η Ντόρτμουντ απέτυχε να σκοράρει στα έξι από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια για το Champions Legue, πριν από αυτά δεν είχε πετύχει γκολ στα 6 από τα 41 ματς στη διοργάνωση.

Η Ίντερ έχασε και στις τρεις τελευταίες εξόδους στη διοργάνωση, το χειρότερο σερί που «τρέχει» στη διοργάνωση.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες θέλει να γίνει ο πρώτος παίκτης που σκοράρει σε τρία διαδοχικά παιχνίδια Champions League για την Ίντερ επειτα τον Ετό. Ο Καμερουνέζος είχε πετύχει γκολ σε τέσσερα σερί παιχνίδια το 2010.

Ο Αντόνιο Κόντε έχει χάσει τα πέντε από τα επτά τελευταία εκτός έδρας ματς στη διοργάνωση (με Ιντερ, Γιουβέντους, Τσέλσι) έχοντας και δυο νίκες.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Champions League με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X