Μπαρτσελόνα - Σλάβια Πράγας: Για το αήττητο οι Καταλανοί!

Μπαρτσελόνα – Σλάβια Πράγας: Για το αήττητο οι Καταλανοί!

Εναρξη: 19.55, 05/11/2019
Γήπεδο: Καμπ Νόου, Βαρκελώνη

H Mπαρτσελόνα θέλει να διατηρήσει το αήττητο στον όμιλο, ωστόσο καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σλάβια στη Βαρκελώνη. 

Για το αήττητο και την πρόκριση η Μπαρτσελόνα!
Τι και αν η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε στο σκορ με αμφιλεγόμενο πέναλτι του Μέσι
, υπέπεσε σε πολλά λάθη και είδε το σερί των πέντε νικών να σταμάτα στη Βαλένθια. Βαριά εκτός έδρας ήττα 3-1 από τη Λεβάντε και ο προβληματισμός μεγαλώνει. Μπορεί να είναι στην κορυφή της LaLiga, ωστόσο αυτό συμβαίνει επειδή Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης έχουν υποπέσει σε αρκετά στραβοπατήματα. Ηταν η τρίτη της φετινή ήττα στην Primera Division και υπάρχει ένα κοινό σημείο. Η μη συμμετοχή του Μπουσκέτς στη βασική ενδεκάδα. Στο Champions League είχε προηγηθεί η νίκη επί της Σλάβια στην Τσεχία που κράτησε την ομάδα στην κορυφή, ενώ διατήρησε και το αήττητο! Στο Καμπ Νόου οι Καταλανοί έχουν σκοράρει τρία ή περισσότερα γκολ στα 13 από τα 17 πιο πρόσφατα για τη διοργάνωση. Αλλωστε, μετρούν 30 νίκες στα 33 τελευταία εντός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια. Πλήγμα η απουσία του Σουάρες από την αναμέτρηση λόγω τραυματισμού.

Για την υπέρβαση η Σλάβια Πράγας
H Σλάβια Πράγας εντυπωσιάζει στην Τσεχία νίκησε 4-0 τη Μπάνικ, ξεπέρασε τον αποκλεισμό στο κύπελλο και επιβεβαίωσε πως στο πρωτάθλημα της χώρας της είναι η απόλυτη κυρίαρχος. Αλλωστε, οι Τσέχοι είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +12 από την Πλζεν. Μόλις τρεις ήττες έχουν στα 23 τελευταία παιχνίδια εντός κι εκτός συνόρων. Eίχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα με 2-1 από τη Μπαρτσελόνα στην Πράγα, σε ματς που η Σλάβια ήταν εξαιρετική κι έβαλε πολύ δύσκολα στους Καταλανούς. Βέβαια, στα δέκα πιο πράσφαta εκτός έδρας παιχνίδια για τη διοργάνωση, η Σλάβια μετρά μόλις μια νίκη, αυτή κόντρα στην Κλουζ για τα προκριματικά του Champions League.

Μπαρτσελόνα – Σλάβια Πράγας, οι αριθμοί

Θα είναι το έβδομο εκτός έδρας παιχνίδι της Σλάβια στην Ισπανία, με τους Τσέχους να μην έχουν κερδίσει κανένα, αλλά να μετρούν τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες.

Η Μπαρτσελόνα έχει χάσει μόλις ένα από τα 55 πιο πρόσφατα παιχνίδια της εντός για το Champions League, έχοντας 46 νίκες, 8 ισοπαλίες.

Ο Λιονέλ Μέσι ως βασικός έχει σκοράρει ή έχει μοιράσει γκολ και στα 13 τελευταία ματς ομίλων του Champions League στο Καμπ Νόου (22 γκολ και 7 ασίστ). Τελευταία φορά που απέτυχε ήταν με τη Σέλτικ τον Οκτώβριο του 2012.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Champions League με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X