Γιουβέντους - Βαλένθια: Η εκδίκηση και το... ρεκόρ του Κριστιάνο!

Γιουβέντους – Βαλένθια: Η εκδίκηση και το… ρεκόρ του Κριστιάνο!

Eναρξη: 21:45, 27/11/2018
Γήπεδο: Allianz Stadium, Τορίνο

Η Γιουνάιτεντ της χάλασε τα πλάνα, ωστόσο η Γιουβέντους κόντρα στη Βαλένθια μπορεί να σφραγίσει την πρόκριση και ουσιαστικά την πρωτιά στον 8ο όμιλο του Champions League!

Η στιγμή της αποβολής τα επισκίασε όλα στην αναμέτρηση του Μεστάγια ανάμεσα στη Βαλένθια και τη Γιουβέντους. Αν και χωρίς τον Κριστιάνο, αυτό που έκανε η Γιούβε, ακόμα και η απόκρουση πέναλτι του Σέζνι στις καθυστερήσεις, θα μπορούσαν να χαρίσουν άλλον τίτλο στο κείμενο και στη βραδιά. Η Γιούβε ήταν πραγματικά αλύγιστη και έβγαλε τρομερή δύναμη, αποφασιστικότητα και τάξη, παίρνοντας το 0-2 στη Βαλένθια. Ο CR7 γνώριζε την πρώτη αποβολή του στο Champions League και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Προφανώς από την αίσθηση αδικίας και τον εκνευρισμό. Ωστόσο, οι συμπαίκτες του βάλθηκαν να καλύψουν ακόμα και ένα τεράστιο κενό όπως το δικό του.

Στο Τορίνο για την 4η στροφή η Γιούβε θα μπορούσε να εξασφαλίσει την πρόκριση, αλλά σε ένα πεντάλεπτο η Γιουνάιτεντ της χαλούσε τα σχέδια (1-2), την υποχρέωνε στην πρώτη της ήττα και ο Μουρίνιο έκανε άνω – κάτω το γήπεδο με τις αντιδράσεις του. Το πρώτο γκολ του Κριστιάνο στο φετινό Champions League δεν αποδείχθηκε γούρικο, αλλά κόντρα στη Βαλένθια έχει την ευκαιρία να σφραγίσει την πρόκριση! Στη Serie A συνεχίζει με σπασμένα φρένα, νέα νίκη επί της Σπαλ, αήττητη και στο +8 από τη 2η Νάπολι!

Ολα για όλα θα τα δώσει η Βαλένθια στο Τορίνο, αφού μόνο με νίκη ουσιαστικά θα μείνει ολοζώντανη στη μάχη της πρόκρισης. Εντός έδρας πέτυχε μόλις τη δεύτερη νίκη στη χρονιά (Γιουνγκ Μπόις και Ράγιο), στην Ισπανία σημείωσε δεύτερη σερί νίκη και μείωσε τη διαφορά από την τετράδα!

Τι λένε οι αριθμοί
Η Γιουβέντους έχασε μόλις τρίας από τα 32 τελευταία ματς εντός έδρας απέναντι σε ισπανικές ομάδες, έχοντας 19 νίκες και 10 ισοπαλίες. Τελευταία ήττα από τη Ρεάλ τον περασμένο Απρίλη!

Η Γιουνάιτεντ κέρδισε στην 4η αγωνιστική στο Τορίνο, αλλά η Γιούβε δεν έχει χάσει ποτέ δεύτερο σερί εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Κόντρα στη Βαλένθια στην πρεμιέρα ο Κριστιάνο πήρε την πρώτη του κόκκινη κάρτα στο Champions League

O Κριστιάνο έχει σκοράρει απέναντι σε 32 αντιπάλους στο Champions League. Aν βρει δίχτυα και κόντρα στη Βαλένθια θα ισοφαρίσει το ρεκόρ του Ραούλ με γκολ σε 33 διαφορετικές ομάδες!

Ο Πάουλο Ντιμπάλα έχει σκοράρει πέντε γκολ στα τελευταία πέντε στο Champions League, όσα είχε στις 24 πρώτες εμφανίσεις του στη διοργάνωση

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Champions League με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X