Καρίμ Μπενζεμά, η... γάτα σηκώνει στις πλάτες τη Βασίλισσα!

Καρίμ Μπενζεμά, η… γάτα σηκώνει στις πλάτες τη Βασίλισσα!

Ο Μουρίνιο τον είχε υποτιμήσει, αλλά ο Καρίμ Μπενζεμά διανύει τη 10η του σεζόν στη Βασίλισσα, συνεχίζει να δίνει λύσεις, ενώ η συλλογή του έχει ήδη τέσσερα Champions League! Ρεκόρ που ζήλευε και ο… Μέσι!

Ο Ρονάλντο έφυγε και άπαντες στη Ρεάλ εξακολουθούν να αναζητούν τα χαμένα γκολ του. Eτσι, ο Καρίμ Μπενζεμά προσπάθησε να καθησυχάσει κάπως τους οπαδούς της ομάδας «Φέτος έχω 10 γκολ και πρέπει να σκοράρω ακόμα πιο πολύ, καθώς η απουσία του Κριστιάνο δεν γίνεται να αναπληρωθεί» και κάνουμε ό,τι μπορούμε όλοι μας.

Θα ξεπεράσει το δικό του ρεκόρ των 32 γκολ (2011-’12); «Σκοπός μου είναι να είμαι ολοένα και καλύτερος. Δεν κοιτάζω να νούμερα, αλλά να μπορώ να βάζω γκολ. Τώρα χωρίς τον Ρονάλντο, παίζω πιο προωθημένος». Σε μια ομάδα που προσπαθεί ακόμα να βρει τα πατήματά της μετά την αποχώρηση του ηγέτη της, ο Γάλλος επιθετικός είναι ό,τι καλύτερο παρουσιάζει η Βασίλισσα. «Αν δεν μπορώ να κυνηγήσω με ένα σκύλο, θα κυνηγήσω με μια γάτα. Με τον σκύλο κυνηγάς περισσότερο και καλύτερα. Αλλά αν δεν έχεις σκύλο και έχεις γάτα, κυνηγάς με τη γάτα» είχε πει ο Ζοσέ Μουρίνιο για τον Μπενζεμά μετά τον τραυματισμό του Ιγουαΐν, κάτι που έφερε και τη διάλυση μιας εξαιρετικής σχέσης. Μόνο που η συγκεκριμένη γάτα έχει… δέκα ζωές! H περσινή σεζόν τελείωσε με μεγάλες αμφιβολίες και ερωτηματικά για το μέλλον του Μπενζεμά. Παρόλα αυτά ο Γάλλος για ακόμα μία φορά σκόραρε σημαντικά γκολ στο Champions League για την Ρεάλ. Το έκανε στον ημιτελικό με την Μπάγερν, άνοιξε το σκορ και απέναντι στη Λίβερπουλ στον τελικό!

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ, είναι ο πιο ισχυρός υποστηρικτής του Μπενζεμά. Ο έμπειρος άσος θα έμπαινε σε διαδικασία πώλησης καιρό πριν αν δεν ήταν ο Πέρεθ. Ο Μπενζεμά είναι στην 10η σεζόν του στη Ρεάλ και έχει ήδη τέσσερα μετάλλια Champions League. Κάποιος κακεντρεχής θα έλεγε για την φάση του λάθος του γκολκίπερ της Μπάγερν ότι «ακόμα και ο Μπενζεμά δεν θα το έχανε αυτό…». Όμως κάτι τέτοιο θα ήταν άδικο για έναν παίκτη που είναι στην 6η θέση των all time σκόρερ στο Champions League με 59 γκολ σε 108 αγώνες. Μόνο οι Ρονάλντο, Μέσι, Ραούλ, Φαν Νίστελροϊ και Σεφτσένκο είναι μπροστά του. Ήταν στην ομάδα στον τελικό του Κάρντιφ, ήταν στον τελικό του Μιλάνου και ήταν στην ομάδα στη Λισσαβώνα. Aπέδειξε πως είναι πολύ δυνατός για να απουσιάζει από το Κιέβο! Βρέθηκε κι έβαλε τη σφραγίδα του!

Ο Καρίμ Μπενζεμά είναι ο πρώτος Γάλλος παίκτης στην ιστορία του Champions League που σκόραρε δυο γκολ σε ημιτελικό, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ που έχουν δυο Μαδριλένοι, Σέρχιο Ράμος και Κριστιάνο Ρονάλντο. Ηταν αυτός που είχε σκοράρει ξανά κόντρα στη Μπάγερν το 2014 στα ημιτελικά, με τη Βασίλισσα να κατακτά το 10ο ευρωπαϊκό! Ενα χρόνο νωρίτερα, ο Γάλλος είχε πετύχει γκολ ξανά σε ημιτελική φάση, κόντρα στη Ντόρτμουντ, αλλά το διάσημο πόκερ του Λεβαντόφσκι άφησε εκτός κούρσας τη Βασίλισσα. Σε δώδεκα ματς για τα ημιτελικά του Champions League, ο Μπενζεμά μετρά τέσσερα γκολ, όσα έχει και ο Λιονέλ Μέσι, αλλά σε 13 παιχνίδια.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Champions League με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X