Κιλιάν Εμπαπέ: Μια αστραπή στ' αστέρια του Champions League!

Κιλιάν Εμπαπέ: Μια αστραπή στ’ αστέρια του Champions League!

Κιλιάν Μπαπέ, ένα αστέρι που γίνεται ολοένα και πιο φωτεινό, με τη λάμψη του να απλώνεται σε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη!

Ο Κιλιάν Μπαπέ είναι “φαινόμενο”, είναι “θαύμα”, και είναι μόλις 20 ετών! Ο Μπαπέ λίγο πριν κλείσει τα 20 έχει πετύχει- “δημιουργήσει” τα εξής: Κατάκτηση Παγκοσμίου Κυπέλλου, πρωτάθλημα Γαλλίας με Μονακό, Παρί Σεν Ζερμέν. Αν ο Μπαπέ αποφάσιζε τώρα να πει αντίο ο κόσμος θα είχε δει απ’ αυτόν ελάχιστα, αλλά ο θαυμασμός γι’ αυτόν θα παρέμενε ακέραιος. Επειδή όμως τώρα αρχίζει, επειδή κινείται σε άλλες ταχύτητες, ο Μπαπέ είναι έτοιμος για την υπέρβαση, είναι έτοιμος να μπει στην οικογένεια των «Θεών» του ποδοσφαίρου. Μερικούς μήνες αφού έγινε 20 ετών έχει φτάσει τα 85 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις με Μονακό [27], Παρί Σεν Ζερμέν [48] και Εθνική Γαλλίας [10].
Κόντρα στην Νιμ στο Parc des Princes ο Μπαπέ πέτυχε δύο γκολ, έφτασε τα 51 γκολ στο γαλλικό πρωτάθλημα και έγινε ο μικρότερος σε ηλικία που το καταφέρνει σπάζοντας ένα ρεκόρ που κρατούσε για 45 χρόνια. Ποιος λοιπόν μπορεί να διαφωνήσει πως αυτός ο παίκτης μετά τους Μέσι και Ρονάλντο είναι ο επόμενος που αναμένεται να έχει εξωπραγματικούς αριθμούς στο σκοράρισμα; Πριν τον Μπαπέ, ο Γιανίκ Στοπίρα, στην ηλικία των 21 ετών και 11 μηνών, τον Δεκέμβριο του 1982 έφτασε τα 50 γκολ στο γαλλικό πρωτάθλημα. Ο τρίτος νεαρότερος που έκανε το milestone ήταν ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος τον Οκτώβριο του 2003 έφτασε τα 50 γκολ όντας 22 χρονών και ενός μήνα.

«Δεν μπορώ να εγγυηθώ απλά 100% ότι θα συνεχίσουν εδώ. Είναι 2.000% σίγουρο. Θα μείνουν στο Παρίσι. Πολλά media κυρίως από τη Γαλλία λένε ότι θα πουλήσουμε ή τον Ναϊμάρ ή τον Μπαπέ. Θέλω να επιβεβαιώσω ότι και ο Κιλιάν και ο Νεϊμάρ θα μείνουν εδώ» σχολίασε ο Αλ Κελαϊφί, που θέλει να δει τον 20χρονο να σηκώνει φέτος την κούπα του Champions League. Αλλωστε, με την μαγική του παράσταση στο Ολντ Τράφορντ, ο Μπαπέ έδειξε τις προθέσεις του..

Με τα 22 γκολ στο πρωτάθλημα φέτος έπειτα από 20 αγώνες, ο Κιλιάν Μπαπέ είναι στη 2η θέση για το Χρυσό Παπούτσι, πίσω μόνο από τον Μέσι. Ο 20χρονος προκαλεί εκρήξεις, το όνομά του έχει εκτοξευθεί στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και το αστέρι του γίνεται ολοένα και πιο φωτεινό!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Champions League με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X