Λιλ - Βαλένθια: Με το βλέμμα στην... πρόκριση οι Νυχτερίδες!

Λιλ – Βαλένθια: Με το βλέμμα στην… πρόκριση οι Νυχτερίδες!

Εναρξη: 22.00, 23/10/2019
Γήπεδο: Stade Pierre-Mauroy (Villeneuve d’Ascq)

Η Βαλένθια φιλοξενείται στη Γαλλία από τη Λιλ και ενδεχόμενη νίκη θα τη βάλει πιο δυνατά στη μάχη για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. 

Δεν μπορεί εκτός η Λιλ
Μια από τα ίδια εκτός έδρας η Λιλ, γνώρισε την 3η ήττα σε 5 εκτός και παρέμεινε χωρίς νίκη μακριά από το γήπεδό της. Δεν έπεισε κόντρα στην Τουλούζ, ηττήθηκε 2-1, αφού απλά μείωσε το σκορ. Δυο ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές στο Champions League και η νίκη κόντρα στη Βαλένθια είναι μονόδρομος. Πρεμιέρα με ήττα 3-0 στο Αμστερνταμ από τον Αγιαξ και εντός έδρας ήττα 2-1 από την Τσέλσι. Ο κόουτς Κριστόφ Γκαλτιέ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. Αήττητη η Λιλ στα τέσσερα ματς, όπου έχει υποδεχθεί ισπανικές ομάδες, μετρώντας δυο νίκες και δυο ισοπαλίες. Η Λιλ έχει μείνει χωρίς νίκη στα 13 τελευταία.

Βρίσκει ρυθμό η Βαλένθια
Ανεβασμένη στη LaLiga η Βαλένθια που δείχνει πως μπαίνει σε ρυθμούς Θελάδες. Αλλωστε, παραμένει αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, ενώ προέρχεται από ισοπαλία με γεύση… νίκης το Σάββατο στη Μαδρίτη κόντρα στην Ατλέτικο (1-1). Μονόδρομος η νίκη στη Γαλλία για να παραμείνει δυνατά σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League. H Bαλένθια μπήκε στη διοργάνωση με διπλό στο Λονδίνο επί της Τσέλσι (0-1) και συνέχισε με απογοητευτική εμφάνιση στο «Μεστάγια» και ήττα από τον Αγιαξ (0-3).

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί άλλες δύο φορές για το Τσάμπιονς Λιγκ (2009, 2012), με τους Βαλενθιάνους να έχουν τρεις νίκες και μια ισοπαλίες. Γκουέντες και Ροδρίγκο Μορένο έμειναν εκτός πλάνων. Στα έξι πιο πρόσφατα για τη διοργάνωση, η Βαλένθια νίκησε μόνο στο τελευταίο απέναντι στην Τσέλσι, έχοντας τρεις ήττες και δυο ισοπαλίες.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Champions League με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X