Λιονέλ Μέσι: Ποτέ κόντρα στους Reds!

Λιονέλ Μέσι: Ποτέ κόντρα στους Reds!

Μπαρτσελόνα vs Λίβερπουλ στον πρώτο ημιτελικό του Champions League και τα βλέμματα στραμμένα στον Λιονέλ Μέσι και τις… μάχες του κόντρα στους Αγγλους. 

Ο Λιονέλ Μέσι άλλαξε την ιστορία της Μπαρτσελόνα, αλλά ξεπέρασε σε τίτλους και τους Μαδριλένους. Όταν ο Αργεντίνος πήρε θέση στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα, η ομάδα του είχε 11 λιγότερους τίτλους σε όλες τις διοργανώσεις από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Βασίλισσα τότε μετρούσε 72 κούπες και η Μπάρτσα 61. Στα χρόνια του Αργεντινού όμως η ιστορία άλλαξε και πλέον οι Καταλανοί έχουν πάρει κεφάλι. Οι Μπλαουγκράνα μετρούν πλέον 95 και η Ρεάλ 92, με τον Μέσι να είναι δηλαδή στις 34 κούπες και τη Ρεάλ στις 20. Ο Αργεντίνος πήρε το 10ο πρωτάθλημα της καριέρας του και πλέον στρέφει το βλέμμα στο ματς της Τετάρτης με τη Λίβερπουλ!

O σούπερ σταρ των Καταλανών έκανε τη διαφορά κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με τα δυο γκολ που πέτυχε απάντησε εκκωφαντικά στον Σμόλινγκ που είχε πει «Φέρτε μου τον Μέσι». Μάλιστα, το ρεκόρ του Μέσι είναι εντυπωσιακό κόντρα σε βρετανικές ομάδες, αφού έχει πετύχει 24 τέρματα! Εχει παίξει κόντρα σε έξι ομάδες, έχει καταφέρει να σκοράρει εννέα φορές απέναντι στην Αρσεναλ (σε 447 λεπτά), έξι φορές κόντρα στη Σίτι, όμως το εντυπωσιακό είναι πως δεν έχει βρει δίχτυα ούτε μια φορά με τη Λίβερπουλ. Βέβαια, οι δυο συμμετοχές του απέναντι στους Reds χάνει πίσω στο… 2007!

Ειδικότερα, ο Αργεντίνος έχει αντιμετωπίσει 39 διαφορετικά clubs από 16 χώρες και απέτυχε να σκοράρει κόντρα σε έξι: Λίβερπουλ, Ατλέτικο, Μπενφίκα, Ιντερ, Λίβερπουλ, Ρούμπιν Καζάν και Ουντινέζε!

Τα γκολ του Μέσι με αγγλικές ομάδες

9 vs. Αρσεναλ

6 vs. Μάντσεστερ Σίτι

4 vs Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

3 vs Tσέλσι

2 vs Τότεναμ

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Champions League εδώ!|21+

Σχολιάστε

X