Μονπελιέ - Παρί Σεν Ζερμέν: Σε κακό μομέντουμ...

Μονπελιέ – Παρί Σεν Ζερμέν: Σε κακό μομέντουμ…

Εναρξη: 20:00, 30/04/2019
Γήπεδο:
Stade de la Mosson, Μονπελιέ

Η Μονπελιέ υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν και θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες για την Ευρώπη. Σε κακή κατάσταση οι Παριζιάνοι…

Ολα για όλα η Μονπελιέ

Μόνο με ικανοποίηση δεν είδε η Μονπελιέ την κατάκτηση του κυπέλλου Γαλλίας από τη Ρεν, μιας και οι ελπίδες για την έξοδο στην Ευρώπη μειώθηκαν δραστικά. Πλέον, στο κυνήγι της 4ης θέσης, καθώς μόνο εκείνη βγάζει στο Γιουρόπα Λιγκ μέσω του πρωταθλήματος. Οι άλλες δύο θέσεις έχουν καλυφθεί με το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ. Ετσι, πρέπει να κερδίσει την Παρί Σεν Ζερμέν, να νικήσει εκτός τη Σεντ Ετιέν και να περιμένει ακόμα μια γκέλα της τελευταίας, αν και σε αυτή τη μάχη υπάρχει και η Μαρσέιγ. Ο κόουτς, Ζακαριάν ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Μονπελιέ, το κλίμα είναι εξαιρετικό, ενώ μετρά μόλις μία ήττα στα επτά τελευταία εντός έδρας ματς.

Σε κακό μομέντουμ η Παρί
Μπορεί την προηγούμενη αγωνιστική να εξασφάλισε το 8ο πρωτάθλημα, ωστόσο η σεζόν μόνο επιτυχημένη δεν μπορεί να θεωρηθεί. Μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της στο Champions League, ήρθε και η απώλεια του κυπέλλου από τη Ρεν. Εχασε στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί όπου μετά από πέντε σωστές εκτελέσεις παικτών της αστόχησε ο Ν’Κουνκού, στο μοναδικό χαμένο πέναλτι από τα συνολικά δώδεκα της διαδικασίας. Εκνευρισμένος ο Μ’Μπαπέ κλώτσησε αντίπαλο, αποβλήθηκε και είναι τιμωρημένος, ενώ δεν συγκράτησε τα νεύρα του ούτε ο Νέιμαρ, που επιτέθηκε σε οπαδό. Ούτε ο Τούχελ ξέρει πλέον για το μέλλον του παρά την πρόσφατη ανανέωση. Μία νίκη στα τέσσερα τελευταία επίσημα μετρούν οι Παριζιάνοι που αναζητούν νίκη ηρεμίας.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου εδώ!|21+

Σχολιάστε

X