Σουόνσι - Ντέρμπι: Αγκαλιάζει τα πλέι οφ!

Σουόνσι – Ντέρμπι: Αγκαλιάζει τα πλέι οφ!

Εναρξη: 21.45, 1/05/2019
Γήπεδο: Liberty Stadium, Σουόνσι

Η Ντέρμπι έγινε φαβορί για την είσοδο στα πλέι οφ ανόδου, ωστόσο για να πλησιάσει την Premier League πρέπει να περάσει από την αδιάφορη Σουόνσι.

Αδιάφορη πλέον η Σουόνσι
Το 2-2 απέναντι στην αδιάφορη Χαλ μπορεί να κράτησε αήττητη τη Σουόνσι σε 10ο διαδοχικό εντός έδρας ματς (7-3-0), αλλά εξανέμισε και τις τελευταίες πιθανότητες για συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου. «Η αλήθεια, όμως, είναι ότι δεν έτοιμοι να βρεθούμε στις έξι καλύτερες ομάδες της κατηγορίας» τόνισε ο Γκρέαμ Πότερ. Η Σουόνσι έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, είχε εκρηκτικά διαστήματα, αλλά όχι ποιότητα και βάθος για να κάνει το βήμα παραπάνω. Η παράδοση δείχνει 19 νίκες της Σουόνσι, αλλά και 16 ήττες από τη Ντέρμπι. Παράλληλα, η Σουόνσι είναι αήττητη στα τελευταία 4 ματς στην Ουαλία, αλλά τα 3 εξ αυτών έληξαν ισόπαλα (1-3-0).

Νίκη για πλέι οφ η Ντέρμπι
Το πρώτο διπλό έπειτα από οκτώ εξόδους (0-4-4) ήρθε στο Μπρίστολ και μετέτρεψε τη Ντέρμπι σε φαβορί για το τελευταίο εισιτήριο των πλέι οφ. Με 4 βαθμούς κόντρα σε Σουόνσι (εκτός) και Γουέστ Μπρομ (εντός) τα Κριάρια εξασφαλίζουν την 6άδα, όμως πιθανότατα θα αποδειχθεί αρκετή και μία νίκη, αφού η διαφορά τερμάτων με την ισόβαθμη αυτή τη στιγμή Μίντλεσμπρο (εκτός με Ρόδεραμ την τελευταία αγωνιστική) δύσκολα θα καλυφθεί. Η Ντέρμπι στο «Πράιντ Παρκ» τα πηγαίνει περίφημα, όμως μακριά από αυτό δεν έπεισε (7-6-9).

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Τσάμπιονσιπ με 100+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X