Λοκομοτίβ Μόσχας - Μπάγερν: Ξεκίνημα με γκολ και ρεκόρ οι Βαυαροί!

Λοκομοτίβ Μόσχας – Μπάγερν: Ξεκίνημα με γκολ και ρεκόρ οι Βαυαροί!

Eναρξη: 19.55, 27/10/2020
Γήπεδο: ΡΖΝΤ ΑΡΕΝΑ, Μόσχα

Θέλει την υπέρβαση η Λοκομοτίβ

H Λοκομοτίβ Μόσχας έφυγε με το μίνιμουμ κέρδος του βαθμού από την έδρα της Ζάλτσμπουργκ και θα πρέπει να αισθάνεται κι ευχαριστημένη. Οι Μοσχοβίτες πιστοποίησαν την ανωτερότητά τους στο πρώτο 20λεπτο με το προβάδισμα στο 19’, από την κεφαλιά του άλλοτε ήρωα της Πορτογαλίας στο Euro του 2016, Έντερ, όμως, δεν μπόρεσαν να επενδύσουν σε αυτό. Οι Ρώσοι είδαν τους Αυστριακούς να γυρίζουν το ματς, στάθηκαν τυχεροί και χάρη στον Λισάκοβιτς πήραν τον βαθμό. Αν θέλει να κάνει κάτι παραπάνω πρέπει να κάνει την υπέρβαση απέναντι σε Μπάγερν και Ατλέτικο.

Στο πρωτάθλημα παρατάχθηκε με μόλις τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα, όμως ηττήθηκε με 2-1 εντός έδρας από την ουραγό Ρότορ, που μέχρι τώρα δεν είχε νίκη. Η Λοκομοτίβ έχει ηττηθεί στα 8 από τα 9 τελευταία ματς απέναντι σε γερμανικές ομάδες. «Η Μπάγερν είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Είμαστε προετοιμασμένοι και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο» τόνισε ο κόουτς Νίκολιτς, ο οποίος θέλει να σπάσει το κακό ευρωπαϊκό σερί που έχει η ομάδα του, μιας στα επτά τελευταία εντός έχει έξι ήττες. Είναι μόλις η δεύτερη φορά που η Λοκομοτίβ αντιμετωπίζει κάτοχο του Champions League. Τη σεζόν 2002-03 βρήκε απέναντί της τη Ρεάλ (2-2 εκτός, 0-1 εντός).

Γκολ και ρεκόρ η Μπάγερν του Λεβαντόφσκι

Δύο μήνες πριν έφτασε στο τέλος του δρόμου, κατακτώντας το 6ο Champions League. Η Μπάγερν Μονάχου ξεκίνησε την πορεία της υπεράσπισης του τίτλου με περίπατο, τιμωρώντας την εκ νέου προβληματική Ατλέτικο Μαδρίτης και επιφύλαξε τεσσάρα στην πλάτη του Τσόλο Σιμεόνε, στο 100ο παιχνίδι του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Σούπερ και στο πρωτάθλημα. Οι Βαυαροί διέλυσαν την ομάδα της Φρανκφούρτης και παρέμειναν στο -1 από την κορυφή και τη Λειψία. Ιδανική επιστροφή για τον Σανέ, ο οποίος βρήκε δίχτυα. Παράλληλα, πέτυχε ρεκόρ στη Bundesliga, αφού έφτασε τα 22 γκολ έπειτα από πέντε στροφές. Ωστόσο, η εξαιρετική εμφάνιση θα μπορούσε να φέρει περισσότερα χαμόγελα, αν δεν τραυματιζόταν στην αρχή του ματς ο Ντέιβις, ο οποίος θα μείνει εκτός τρεις εβδομάδες. Αντίθετα, ο Γκνάμπρι βρέθηκε αρνητικός στον κορονοϊό και είναι στην αποστολή της ομάδας.

Το τέλειο χατ – τρικ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο 5-0 της Μπάγερν Μονάχου επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης επιβεβαιώνει ότι ο Πολωνός επιθετικός βαδίζει στα περυσινά, εντυπωσιακά του χνάρια, όπου μεταξύ άλλων σκόραρε σε 13 διαδοχικά ματς της Μπάγερν, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου. Η ομάδα του Φλικ είναι αήττητη στα τελευταία 13 εκτός έδρας παιχνίδια της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (10-3-0). Τελευταία ήττα το 0-3 απ’ την Παρί Σεν Ζερμέν τον Σεπτέμβριο του 2018 στο Παρίσι.

Αλλωστε, στο πλαίσιο των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ η Μπάγερν έχει πρόσφατο ρεκόρ 15-2-0. Τελευταία ήττα το 0-3 απ’ την Παρί Σεν Ζερμέν τον Σεπτέμβριο του 2018 στο Παρίσι. «Καυτοί» οι Βαυαροί έχουν κερδίσει όλα τα παιχνίδια στη διοργάνωση με τον Φλικ στον πάγκο (9), ενώ σε αυτό το διάστημα σκοράρουν 3,8 γκολ κατά μέσο όρο, επίδοση που είναι η κορυφαία στην ιστορία.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο στο Champions League με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X