Γρανάδα - ΠΑΟΚ: Κρίσιμο ματς με το βλέμμα στον... Φερέιρα!

Γρανάδα – ΠΑΟΚ: Κρίσιμο ματς με το βλέμμα στον… Φερέιρα!

Εναρξη: 22.00, 29/10/2020
Γήπεδο: «Κάρμενες»

Ανεβασμένη η Γρανάδα

Η Γρανάδα στα καλύτερά της, αφού μετά το περσινό ξεπέταγμα και την έξοδο στην Ευρώπη, φέτος κάνει ακόμα καλύτερη πορεία, αφού μετά και το διπλό στη Μαδρίτη επί της Χετάφε με 1-0 βρίσκεται στην πρώτη τριάδα της LaLiga. Στο Γιουρόπα Λιγκ πήρε τρίποντο με ανατροπή μάλιστα, νικώντας στην Ολλανδία την PSV Αϊντχόφεν (1-2). Ετσι, έγινε και φαβορί για μία από τις δύο προνομιούχες θέσεις του ομίλου. Μόνο νίκες έχει φέτος η Γρανάδα στο «Κάρμενες», οι τρεις για το πρωτάθλημα και η μία στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στη Λοκομοτίβ Τιφλίδας.

«Εχουμε δίψα και κίνητρο. Μιλάμε για το πρώτο εντός έδρας ματς του συλλόγου σε ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Αντιμετωπίζουμε μία από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας, ας μην ξεχνάμε ότι έμεινε ένα ματς έξω από το Τσάμπιονς Λιγκ και άφησε εκτός διοργάνωσης Μπεσίκτας και Μπενφίκα» τόνισε ο τεχνικός Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Οι μπακ Κίνι και Βίκτορ Ντίαθ , ο Γάλλος μέσος Γκοναλόν, ο έμπειρος φορ Σολδάδο είναι εκτός πλάνων!

Ο ΠΑΟΚ στην Ισπανία και το μυαλό στον… Φερέιρα

Δεν ήταν ιδανικό το ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στον όμιλο του Europa League, αφού αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Ομόνοια στην Τούμπα. Ηταν καλύτερος, είχε τον απόλυτο έλεγχο, όχι όμως και τον τρόπο να διασπάσει την άμυνα των Κυπρίων. Αυτή τη φορά έχει πιο δύσκολο έργο στην Ισπανία απέναντι στη Γρανάδα για τη 2η αγωνιστική της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αφού οι παίκτες του ΠΑΟΚ καλούνται να αντιμετωπίσουν μία ομάδα που είναι φορμαρισμένη και δείχνει ικανή για οποιαδήποτε αποτέλεσμα.

Μάλιστα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ θέλουν να σπάσουν και την κακή του παράδοση στην Ισπανία, αφού ακόμα δεν έχει καταφέρουν να φύγουν με νίκη από την χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου. Καταιγιστικές εξελίξεις, στην Βραζιλία το έχουν σίγουρο πως ο Φερέιρα μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Γρανάδα αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Παλμέιρας, με τις εμπλεκόμενες να έχουν φτάσει σε συμφωνία και απλώς να περιμένουν να τελειώσει το παιχνίδι με την Γρανάδα.

«Η Γρανάδα είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, που έχει μεγαλώσει πολύ τα τελευταία χρόνια. Είναι ένα καλό παράδειγμα του τι μπορεί να κάνει ένας σύλλογος με λίγους πόρους. Είναι μια ομάδα πολύ επιθετική, πολύ ανταγωνιστική, ωστόσο, εμείς έχουμε έρθει με πίστη ότι θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα», ήταν το σχόλιο του Φερέιρα. Πέντε φορές έχει αγωνιστεί επί ισπανικού εδάφους ο ΠΑΟΚ, με απολογισμό τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία στη Σεβίλλη το Σεπτέμβριο του 1990.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο στο Europa League με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X