Μάρκος Ρόις: Ο ηγέτης της Ντόρτμουντ έτοιμος για υπέρβαση!

Μάρκος Ρόις: Ο ηγέτης της Ντόρτμουντ έτοιμος για υπέρβαση!

Ο Μάρκο Ρόις είναι ο απόλυτος ηγέτης της Βεστφαλίας, απολαμβάνει το ποδόσφαιρο και ονειρεύεται τίτλους και διακρίσεις με τη Ντόρτμουντ!

«Μπορώ να φανταστώ τη Ντόρτμουντ να κερδίζει, αλλά όχι με 3-0» τόνισε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στις δηλώσεις του για τον επαναληπτικό της Βεστφαλίας, ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και την Τότεναμ. Η κατάρρευση της Μπορούσια εξαιτίας της τρελής πίεσης των Αγγλων την έφερε με την πλάτη στον τοίχο, όμως ο αρχηγός δεν χάνει την πίστη του. Γι αυτό άλλωστε πριν λίγους μήνες τα βρετανικά ΜΜΕ τόνιζαν πως οι Σπερς ετοιμάζουν τεράστια πρόταση για να τον αποκτήσουν.  Ο Μάρκο Ρόις ξέρει πολύ καλά πώς είναι μία μεγάλη βραδιά στο Westfalenstadion και αν η δική του σιγουριά περάσει στους συμπαίκτες του, τότε οι πιθανότητες θα αυξηθούν δραστικά. «Έχουν υπάρξει παιχνίδια σε αυτό το στάδιο που γράφτηκαν στην ιστορία», τόνισε ο αρχηγός. «Πιστεύω ότι είμαστε σε θέση να πετύχουμε το ακατόρθωτο. Το πιστεύουμε και, φυσικά, χρειάζεται κορυφαία εμφάνιση για να τα καταφέρουμε. Πρέπει να πιάσουμε το μέγιστο και να σκοράρουμε στις κατάλληλες στιγμές».

Στα 29 δείχνει πιο ώριμος κι επιδραστικός από ποτέ, αντανακλά τη φετινή νοοτροπία της Μπορούσια και συμπαρασύρει και τους υπόλοιπους. «BoReusia Dortmund», είχε γράψει εύστοχα η Bild, για έναν από τους πιο χαρισματικούς ποδοσφαιριστές που πάτησαν το χορτάρι του Signal Iduna Park.  Γνωρίζοντας πώς να διαχειρίζεται καλύτερα την ένταση στο παιχνίδι και τις προπονήσεις, ο Ρόις αισθάνεται ηγέτης, απολαμβάνει το ποδόσφαιρο και κρατά την ομάδα του στο κόλπο του τίτλου, έστω και αν το σώμα του κάποιες φορές τον προδίδει!

Παρότι κινείται συχνά σε θέση επιθετικού γυρίζει συχνά για να πάρει τη μπάλα, φτιάχνοντας γρήγορες αντεπιθέσεις και επιλέγοντας συνήθως τη δύσκολη και κάθετη επιλογή πάσας. Το 2011/12, όταν κατέκτησε το Πρωτάθλημα, ο Ρόις είχε σημειώσει 18 γκολ. Φέτος έχει ήδη 13, ρίχνοντας πολύ βάρος και στις συνεργασίες με 8 ασίστ. Συνολικά έχει βρει δίχτυα 17 φορές σε όλες τις διοργανώσεις! Ο Μάρκο Ρόις είναι τη δεδομένη στιγμή ο κορυφαίος Γερμανός και οι Βεστφαλοί περιμένουν ένα θαύμα από τα μαγικά του πόδια.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Τσάμπιονς Λιγκ με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X