Ντόρτμουντ... street football και ο Σάντσο που εκτoξεύθηκε!

Ντόρτμουντ… street football και ο Σάντσο που εκτoξεύθηκε!

H Ντόρτμουντ εντυπωσιάζει (και φέτος), αλλά τη δεδομένη στιγμή ο Φαβρ έχει «όπλα» που μπορούν να την κρατήσουν στην κορυφή, όπως ο απίθανος Σάντσο!

«Θέαμα χωρίς τέλος», είναι ο τίτλος της φετινής Ντόρτμουντ, με τον Ρόις να στέκεται στους δύο νεαρούς εξτρέμ ως «Straßenfußballer», «Streetfootballers».«Αν έχεις τέτοιους… streetfootballers όπως ο Σάντσο και ο Μπρουν Λάρσεν, τότε είναι πολύ διασκεδαστικό», είπε ο αρχηγός της Μπορούσια. Οι παίκτες του από το ξεκίνημα της σεζόν δείχνουν ένα χαρακτηριστικό που δεν συναντάς συνήθως σε ομάδες με μικρό μέσο όρο ηλικίας: υπομονή. Μία αρετή που έχουν υιοθετήσει από τον προπονητή τους και μπορεί να ξεχωρίσει μία καλή ομάδα από μία που μπορεί να φτάσει στην κορυφή. Έστω και με… streetfootball!

Κι όμως ο Σάντσο αποτελεί το κρυφό χαρτί του Φαβρ, με τους Βρετανούς να μένουν με ανοιχτό το στόμα, αλλά και να… μετανιώνουν που δεν τον κράτησαν. Η μεταγραφική και… χρηματιστηριακή αξία του Άγγλου εξτρέμ έχει ανέβει σε ένα εντυπωσιακό 806% κι ένα ποσό 79.44 εκατομμυρίων μέσα σε τρεις μήνες. Οι αριθμοί δείχνουν την τρομερή εξέλιξη του 18χρονου πρώην άσου της Σίτι. Ο Σάντσο που έκανε ντεμπούτο με την Εθνική Αγγλίας τον Οκτώβριο εντάχθηκε στη Ντόρτμουντ για 10 εκατ. το 2017 και ενώ τον Σεπτέμβριο είχε αξία στα 8.77. Σε 21 εμφανίσεις φέτος έχει σκοράρει 6 φορές με την γερμανική ομάδα.

Ποιοι άλλοι όμως ακολουθούν τον Σάντσο;

Στο μεταξύ η αξία του 24χρονου Σκωτσέζου αμυντικού, Άντριου Ρόμπερτσον πήγε από τα 28.92 εκατ. στ 71.12.  Επίσης ο φορ της Έβερτον, Ριτσάρλισον, που πήγε εκεί από την Γουότφορντ με deal 50 εκατ. τώρα αξίζει 68.96 εκατ. Ο 21χρονος έκανε το ντεμπούτο του για τη Βραζιλία τον Σεπτέμβριο και έχει βάλει τρία γκολ σε έξι διεθνείς παρουσίες. Ο Λουκ Σο της Γιουνάϊτεντ, ο 23 αμυντικός αξίζει 237% πάνω σε σχέση με τρεις μήνες πίσω. Πλέον έφτασε τα 30.46 εκατ.. Ο στράικερ της Γουότφορντ, Ισαάκ Σαξές, στα 22 του και ο φορ της Μπόρνμουθ, Κάλουμ Γουίλσον, τώρα κοστίζουν 10.66 και 30.37 εκατ. αντίστοιχα. Είναι αυξήσεις της τάξεως του 195% και του 158%. Ο 26χρονος Γουίλσον σκόραρε με την Αγγλία στο ντεμπούτο του τον περασμένο μήνα και έχει οκτώ γκολ στην Premier φέτος.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Champions League με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X