Ολυμπιακός - Μπάγερν: Για την υπέρβαση στο Μόναχο!

Ολυμπιακός – Μπάγερν: Για την υπέρβαση στο Μόναχο!

Εναρξη: 19:55, 06/11/2019
Γήπεδο: Allianz Arena, Μόναχο

O Ολυμπιακός φιλοξενείται στο Μόναχο από τη Μπάγερν και στόχος του να πληγώσει το θηρίο και να αποσπάσει χρυσό βαθμό! Με τον Φλικ οι Βαυαροί!

Ολυμπιακός για την υπέρβαση!

Ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα στο όνειρο. Μπορεί να ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα και με οδηγό την εικόνα στο στο «ΚαραΪσκάκης πηγαίνει να αντιμετωπίσει στη Βαυαρία τη Μπάγερν Μονάχου. Μάλιστα, το θηρίο είναι και πληγωμένο μετά την 5άρα από την Άιντραχτ και στον πάγκο του θα κάθεται ο Χάνσι Φλικ .

Ο Μαρτίνς κι οι παίκτες του όμως πιστεύουν στις δυνατότητές τους. Αλλωστε, βρέθηκαν μια ανάσα από μεγάλες ανατροπές με Τότεναμ, αλλά και Μπάγερν. «Αν δεν νιώθεις αυτοπεποίθηση δεν μπορείς να κάνεις πράγματα. Σίγουρα πιστεύουμε στον εαυτό μας. Έχουμε φιλοδοξία και θέλουμε να γράψουμε ιστορία στην έδρα της Μπάγερν. Να γράψουμε ιστορία στην Allianz Arena. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας αλλά υπάρχουν. Να είμαστε συγκεντρωμένοι, προσεκτικοί και να διεκδικήσουμε αυτό που μπορούμε» τόνισε ο Μαρτίνς. Ο Ολυμπιακός έχει ένα βαθμό από το ματς της πρεμιέρας και κάθε θετικό αποτέλεσμα είναι σύμμαχος πρόκρισης.

Με νέο προπονητή η Μπάγερν

Η βαριά ήττα με 5-1 από την Άιντραχτ μάλλον ήταν πολύ βαριά για να τη χωνέψει η διοίκηση της Μπάγερν και να συνεχίσει να στηρίζει τον Νίκο Κόβατς. Έτσι, αφού ο Κροάτης έκανε την προπόνηση της Κυριακής ενημερώθηκε ότι δεν γίνεται να συνεχίσει στον πάγκο. Η λύση της συνεργασίας τελικά ήταν συναινετική, με τον μέχρι πρότινος βοηθό του, Χανς Φλικ, να αναλαμβάνει προσωρινά και να κάθεται εκτός απροόπτου στον πάγκο στο ματς με τον Ολυμπιακό στο Champions League και στο ντέρμπι με την Ντόρτμουντ που ακολουθεί. «Έδειξαν και στο πρώτο ματς πως είναι καλοί αμυντικά. Είναι μια συμπαγής ομάδα, με καλό παιχνίδι από τα άκρα. Μπορούν να μεταφέρουν καλά το παιχνίδι από την άμυνα στην επίθεση και το αντίστροφο και είναι καλοί στις αντεπιθέσεις. Έχουν 2-3 πολύ καλούς σε ατομικό επίπεδο παίκτες. Το νούμερο 8 (Γκιγέρμε) έχει ξεχωρίσει στα περισσότερα παιχνίδια» τόνισε ο Φλικ. Η Μπάγερν έχει τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς και ενδεχόμενο τρίποντο θα τη φέρει στους «16» του Champions League.

Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός, οι αριθμοί του ματς

– Η Μπάγερν έχει 100% ρεκόρ νίκης με τον Ολυμπιακό, έχοντας κερδίσει και τα πέντε ματς με την ελληνική ομάδα. Τα τρία είναι στο Champions League.

– Ο Ολυμπιακός μόνο από την Γιουβέντους έχει χάσει περισσότερα ματς στην Ευρώπη σε σχέση με την Μπάγερν. Είναι επτά τον αριθμό.

– Οι τρεις νίκες της Μπάγερν Μονάχου με τον Ολυμπιακό στο Champions League ξεπερνώνται μόνο από τις τέσσερις της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την Μπεσίκτας.

– Ο Ολυμπιακός έχει χάσει τα τελευταία πέντε εκτός έδρας ματς στο Champions League, το πιο μεγάλο σερί μεταξύ Σεπτεμβρίου 2001 και Δεκεμβρίου 2003: οκτώ ήττες στην σειρά.

– Η Μπάγερν έχει κερδίσει 27 από τα τελευταία της 29 ματς στο Champions League στην φάση των ομίλων: 27 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Μέσα σε αυτά το 4-0 με Ολυμπιακό τον Νοέμβριο του 2015.

– Ο Ολυμπιακός είναι χωρίς νίκη σε 11 ματς στο Champions League: 2 ισοπαλίες και 9 ήττες. Έχει δεχθεί 28 γκολ και έχει βάλει εννιά το διάστημα που ακολούθησε μετά τη νίκη με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 2-1 τον Νοέμβριο του 2015.

– Η Μπάγερν έχει βάλει 13 γκολ μετά από μόλις τρία ματς της σεζόν στο Champions League (σ.σ. φάση ομίλων). Η μόνη ομάδα που είχε παραπάνω μετά από τρία ματς ήταν η Άρσεναλ με 14 το 2010-11.

– Ο Ολυμπιακός είχε 10 σουτ στον στόχο στα πρώτα τρία ματς του Champions League (σ.σ. φάση ομίλων). Ένα λιγότερο από τα σουτ του Λεβαντόφσκι: 11.

– Ο Λεβαντόφσκι έχει σκοράρει σε κάθε ένα από τα τελευταία επτά ματς της φάσης των ομίλων του Champions League. Έχει 12 γκολ στο σύνολο. Οι μόνοι παικτες με πιο μεγάλο σερί σε φάση ομίλων είναι ο Μέσι με οκτώ αγώνες από το 2015 έως το 2017 και ο Κριστιάνο Ρονάλντο με εννιά ματς από το 2012 έως το 2014.

– Ο Ελ Αραμπί έγινε ο τρίτος πιο μεγάλος σε ηλικία Αφρικανός παίκτης που σκοράρει στο πρώτο ματς του που χρίζεται βασικός στο Champions League: 32 ετών και 261 ημερών. Πίσω από τον Ποτέ το 2017, 33 ετών και 38 ημερών και τον Γιεμπόα το 2000, 34 ετών και 99 ημερών. Εάν ξεκινήσει και σκοράρει στο Μόναχο θα γίνει ο 2ος πιο μεγάλος σε ηλικία παίοκτης πίσω από τον Μπάλμπο το 1999 με την Φιορεντίνα: ήταν 33 ετών και 175 ημερών.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Champions League με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X