Ξάνθη - Ολυμπιακός: Δύσκολη αποστολή στα Πηγάδια!

Ξάνθη – Ολυμπιακός: Δύσκολη αποστολή στα Πηγάδια!

Eναρξη: 20.00, 01/11/2019
Γήπεδο: Πηγάδια, Ξάνθη

Ντέρμπι στα Πηγάδια, όπου η Ξάνθη υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Οι Ακρίτες αναζητούν αντίδραση, ενώ οι Πειραιώτες να διατηρήσουν το αήττητο και να παραμείνουν κορυφή!

Ψάχνει αντίδραση η Ξάνθη
Η Ξάνθη δεν μπόρεσε να πάρει κάτι θετικό στην Κρήτη και ηττήθηκε 2-0 από τον ΟΦΗ. Οι Ακρίτες δεν είχαν ουσία, δε σκόραραν σε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι και δεν πήραν ούτε βαθμό. Διατηρήθηκαν στην 4η θέση της βαθμολογίας, μιας και πήραν ώθηση από το εξαιρετικό τους ξεκίνημα. Κακή εμφάνιση και στο κύπελλο, ηττήθηκε στη Λάρισα με 2-1 από τον Απόλλωνα, παρά το γεγονός πως προηγήθηκε στο σκορ. Με κόντρα την παράδοση απέναντι στους Πειραιώτες, μιας και η τελευταία της νίκη… χάνεται τον Ιανουάριο του 2012. Βέβαια, δεν έχει ηττηθεί στα τρία πιο πρόσφατα στα Πηγάδια.

Αήττητο και κορυφή θέλει ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός κόντρα στην ΑΕΚ, είχε ουσία, έναν εκπληκτικό Καμαρά και πήρε μια σημαντική εντός έδρας νίκη 2-0. Οι Πειραιώτες ξεπέρασαν τα προβλήματα κόπωσης από τα διαδοχικά ματς, διατήρησαν το αήττητο και παράλληλα, έμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας. Κανείς στο ερυθρόλευκο συγκρότημα δεν σκέφτεται το παιχνίδι με την Μπάγερν που ακολουθεί, μιας και στόχος είναι η παραμονή στο ρετιρέ της Super League. Ο Μαρτίνς δεν προσανατολίζεται να μεγάλες αλλαγές στη βασική 11άδα του Ολυμπιακού. Ένας από τους παίκτες που διεκδικεί θέση βασικού είναι ο Μεριά. Παράλληλα, ο Βαλμπουενά ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και είναι διαθέσιμος. Οι Πειραιώτες έχουν αναδειχθεί ισόπαλοι στις τρεις τελευταίες επισκέψεις τους στα Πηγάδια, ωστόσο δεν έχουν ηττηθεί στα οκτώ πιο πρόσφατα μετρώντας και πέντε νίκες!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!|21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X