Μπολόνια - Ίντερ: Με το βλέμμα στην κορυφή!

Μπολόνια – Ίντερ: Με το βλέμμα στην κορυφή!

Εναρξη: 19.00, 02/11/2019
Γήπεδο: Νταλ’ Αρα (38.279), Μπολόνια

Η Ίντερ αναζητά νίκη κορυφής και θα παρουσιάστει στο Νταλ’Αρα κόντρα στην Μπολόνια με σύμμαχο την παράδοση. Σούπερ εκτός οι Νερατζούρι. 

Πολλά λάθη η Μπολόνια
Η Μπολόνια υπέπεσε σε πολλά λάθη στην άμυνα και δεν απέφυγε την ήττα με 3-2 εκτός από την Κάλιαρι. Οι Ροσομπλού παρά το γεγονός πως ισοφάρισαν σε 1-1, δεν κατάφεραν στη συνέχεια να περιορίσουν τις λανθασμένες τους επιλογές, με συνέπεια να μην αποσπάσουν κάτι θετικό. Η Μπολόνια μετρά μόλις μια νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια της κι αυτή ήρθε κόντρα στην ουραγό, Σαμπντόρια στο «Νταλ’ Αρα». «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο τον αγώνα και να μην δείξουμε φόβο» τόνισε ο βοηθός του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, Εμίλιο Ντε Λέο. Με 4-2-3-1 οι «ροσομπλού» με τον Παλάσιο στην κορυφή της επίθεσης. Πολύ κακή η παράδοση απέναντι στην Ίντερ, αφού η τελευταία της νίκη ήρθε το 2002!

Ίντερ με το βλέμμα στην κορυφή!
Η Ίντερ πέρασε με 1-2 από την Μπρέσια, έκανε το 5×5 μακριά από το Μιλάνο και παραμένει στο κυνήγι της Γιουβέντους. Οι Νερατζούρι βρήκαν τυχερό γκολ στο σουτ του Λαουτάρο Μαρτίνες (26′), καθώς η μπάλα άλλαξε πορεία και μπέρδεψε τον Αλφόνσο. Ο Λουκάκου (63′) φάνηκε να κλειδώνει το τρίποντο, αλλά το αυτογκόλ του Σκρίνιαρ (76′) πήγε να βάλει σε μπελάδες τους φιλοξενούμενους. Σούπερ παράδοση στο Νταλ’Αρα, αφού στις 13 τελευταίες επισκέψεις μετρά 10 νίκες. Ακολουθεί μεσοβδόμαδα το καθοριστικό εκτός έδρας με την Ντόρτμουντ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Παράλληλα, εχει παραχωρήσει μία ισοπαλία στα 13 τελευταία παιχνίδια της. Εκτός ο μπακ Ντ’ Αμπρόζιο και ο επιθετικός Αλέξις Σάντσες.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Serie A με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X