Ομόνοια - Ολυμπιακός: Σφραγίζει θέση στους ομίλους του Champions League!

Ομόνοια – Ολυμπιακός: Σφραγίζει θέση στους ομίλους του Champions League!

Εναρξη: 22.00, 29/09/20

Γήπεδο: Γ. Σ.Π.

Ολα για το Champions League o Ολυμπιακός

«Αγκαλιά» με την πρόκρισή του στους ομίλους του Champions League βρίσκεται ο Ολυμπιακός, καθώς επικράτησε της Ομόνοιας με 2-0 και είναι το απόλυτο φαβορί του ζευγαριού. Σε έναν αγώνα που φέρνει την υπογραφή του Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Οσο… απίστευτο κι αν φαίνεται για έναν σκόρερ που έχει πετύχει 28 γκολ σε 53 ματς με τον Ολυμπιακό (και συνολικά 206 σε 368 αγώνες), πέρασαν 650 αγωνιστικά λεπτά, δηλαδή περισσότερες από επτά «γεμάτες» ώρες ποδοσφαίρου για να σκοράρει. Γι’ αυτό και ο Ελ Αραμπί το πανηγύρισε με την ψυχή του το πανέμορφο γκολ με την Ομόνοια. Ο Μαροκινός ήταν εξαιρετικός και κόντρα στον Παναιτωλικό, αφού βρήκε δίχτυα ξανά. Οι Πειραιώτες επικράτησαν 2-0 της ομάδας του Αγρινίου κι έδειξε πως βρίσκεται σε ιδανικό μομέντουμ. Παράληλα, ο κόουτς Μαρτίνς δεν έχει αποκλειστεί ποτέ σε μια τέτοια διαδικασία, άλλωστε πέρσι είχε αποκλείσει Πλζεν, Μπασακσεχίρ και Κράσνονταρ.

Ο Μαρτίνς, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τους: Σα στο τέρμα και Ραφίνια, Χολέμπας, Σεμέδο και Μπα στην άμυνα. Μπουχαλάκης, Εμβιλά και Καμαρά θα είναι η τριάδα στον άξονα, με τους Ραντζέλοβιτς ή Μασούρα και Βαλμπουενά στα άκρα του Ελ Αραμπί. «Το 2-0 είναι μόνο το μισό μέρος που έχουμε παίξει με τον αντίπαλο. Επομένως να υποτιμήσουμε την Ομόνοια θα είναι μεγάλο λάθος. Δεν θα το κάνουμε αυτό. Να παίξουμε με τον χαρακτήρα και την ταυτότητα που έχουμε και να μην υποτιμήσουμε σε καμία περίπτωση την Ομόνοια» τόνισε ο Πορτογάλος.

Αήττητος στα προκριματικά ο Ολυμπιακός
Η τελευταία ήττα του Ολυμπιακού στις προκριματικές φάσεις ήταν στις 3 Αυγούστου του 2016 από τους Ισραηλινούς! Εκτοτε οι «ερυθρόλευκοι» τρέχουν ένα αήττητο 17 αγώνων και 8 προκρίσεων (θα γίνουν 9 εάν ολοκληρώσει την… δουλειά με την Ομόνοια). To ακόμα πιο εκπληκτικό στατιστικό είναι πως σε αυτά τα 17 ματς μετράει 14 νίκες!

Παράλληλα, ο Πέδρο Μαρτίνς στα 110 ματς που βρίσκεται στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» δεν έχει χάσει ούτε έναν αγώνα με διαφορά τριών τερμάτων! Ούτε καν από την Μπάγερν Μονάχου, η οποία πέρσι διέσυρε τους πάντες σε Γερμανία και Champions League κατακτώντας το treble.

Με αυτοπεποίθηση η Ομόνοια, χωρίς δυο λόγω κορονοϊού

H Ομόνοια το πάλεψε μέσα στο Γ. Καραϊσκάκης, ωστόσο δεν είχε την ουσία και τον τρόπο για να φανεί απειλητική. Επιθετικά δεν έπεισε, δε δημιούργησε φάσεις, με συνέπεια να ηττηθεί 2-0. «ίμαστε 2-0 πίσω. Δεν θα είναι εύκολο, θα πρέπει να έχουμε και την τύχη. «Ήμασταν κοντά να πάρουμε αποτέλεσμα στο πρώτο ματς. Ελπίζουμε να έχουμε την τύχη αυτή τη φορά με το μέρος μας. Πολλές φορές είδαμε ένα 2-0 να ανατρέπεται σε 45 λεπτά και τώρα θα έχουμε 90 λεπτά. Θα πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να γυρίσουμε το αποτέλεσμα. Στο ποδόσφαιρο έχουμε δει αρκετές φορές να συμβαίνουν παράξενα πράγματα.

Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό και θα κάνουμε τα πάντα για την ανατροπή» τόνισε ο Μπεργκ. Ωστόσο, η Ομόνοια ανακοίνωσε 18αδα χωρίς… παίκτες, μιας και δυο ποδοσφαιριστές είναι θετικοί στον κορονοϊό. Αναβλήθηκε το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Απόλλωνα για το πρωτάθλημα και έτσι είχε περισσότερο χρόνο για να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί καταλλήλως. Σε επίπεδο Γιουρόπα, παραμένει αήττητη στην Κύπρο σε έξι αναμετρήσεις, έχοντας όμως πέντε ισοπαλίες.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο στο Champions League με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X