Κράσνονταρ - Ολυμπιακός: Μια ανάσα από τ' αστέρια του Champions League!

Κράσνονταρ – Ολυμπιακός: Μια ανάσα από τ’ αστέρια του Champions League!

Έναρξη: 22:00, 27/08/19
Γήπεδο: Stadion FK Krasnodar

Ο Ολυμπιακός διέλυσε με 4-0 εντός την Κράσνονταρ έκανε το μεγάλο βήμα και στη Ρωσία θέλει να σφραγίσει την πρόκρισή του στους ομίλους του Champions League. 

Ολα για την πρόκριση ο Ολυμπιακός
Στην Τουρκία έκανε το μεγάλο βήμα πρόκρισης και στον Πειραιά σφράγισε μια ακόμα μεγάλη επιτυχία. O Ολυμπιακός με κεκτημένη ταχυτήτα από τους δυο πρώτους γύρους των ποκριματικών όπου συμμετείχε διέλυσε με 4-0 την Κράσνονταρ. Οι Πειραιώτες ήταν άψογοι ανασταλτικά, δεν άφησαν τους Ρώσους να φανούν επικίνδυνοι, ανέβασαν ρυθμό στο πιο κομβικό σημείο του ματς και πήραν αυτό που ήθελαν. Ο Μαρτίνς έκανε rotation στην πρεμιέρα της Super League κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και οι Ερυθρόλευκοι με αρκετό άγχος κατάφεραν να επικρατήσουν 1-0.  Πέντε ματς στο Champions League και ένα στην Super League 1. Στο σύνολο 540 λεπτά, όπου ο Ζοσέ Σα κράτησε το μηδέν! Χωρίς προβλήματα η αποστολή για τη Ρωσία, με τον Πορτογάλο τεχνικό να τονίζει «Θα πάμε στο δεύτερο ματς και για 90 λεπτά θα πρέπει να δείξουμε και εκεί πολύ προσεκτικοί και αποτελεσματικοί. Δεν θα κάνουμε την χάρη στην Κρασνοντάρ να δείξουμε πως έχει τελειώσει. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι».

Το αμυντικό ρεκόρ του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός του Μαρτίνς ξεκίνησε φέτος την χρονιά του με πέντε ευρωπαϊκές αναμετρήσεις τις οποίες κέρδισε χωρίς να δεχθεί γκολ. Ο Πορτογάλος ήδη ξεπέρασε το επίτευγμα του Βαλβέρδε που είχε τρία ματς με το μηδέν στην εστία αλλά δεν έκανε μόνο αυτό, ενώ άφησε πίσω του και τον Κετσπάγια ο οποίος είχε τέσσερα παιχνίδια χωρίς γκολ. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Πειραιώτες έχουν επικρατήσει με διαφορά τεσσάρων, αλλά και περισσότερων τερμάτων 12 φορές στην ευρωπαϊκή ιστορία τους.

Ολα για όλα η Κράσνονταρ
«Μας στρίμωξε στη γωνία ο Ολυμπιακός» τόνισε ο Μάρκους Μπεργκ μετά τη συντριβή στον Πειραιά. Η Κράσνονταρ δεν μπόρεσε ποτέ να μπει στο παιχνίδι, παγιδεύτηκε από τους Πειραιώτες και κατέρρευσε στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα. Πλήγμα ο σοβαρός τραυματισμός του εξτρέμ Καμπελά, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης αρκετούς μήνες.  Η Κράσνονταρ του 4-3-3 που εφαρμόζει ο Μουράντ Μουσάεβ εκμεταλλευόμενος τη δυναμική που έχει αποκτήσει η ομάδα του στην επίθεση και τα άκρα της γραμμής κρούσης, θα τα παίξει όλα για όλα για την είσοδό της στη φάση των ομίλων. Το Σάββατο είχε ντέρμπι, ο Μουσάεβ έκανε rotation και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με τη Λοκομοτίβ Μόσχας, παραμένοντας πάντως στην κορυφή της βαθμολογίας.

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου εδώ! |21+ 

Όλες οι αποδόσεις Champions League εδώ! |21+

Σχολιάστε

X