ΠΑΟΚ - Μπεσίκτας: Το πρώτο εμπόδιο για το σεντόνι του Champions League!

ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας: Το πρώτο εμπόδιο για το σεντόνι του Champions League!

Εναρξη: 21.00, 25/08/2020
Γήπεδο: Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Μπεσίκτας στην άδεια Τούμπα και στόχος η νίκη πρόκριση που θα τον στείλει στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League και πιο κοντά στο σεντόνι!

Το πρώτο εμπόδιο για τον ΠΑΟΚ!

Ο δρόμος για τους ομίλους του Champions League περνά από την Τούμπα! Ο ΠΑΟΚ στον πρώτο του «τελικό» υποδέχεται τη Μπεσίκτας σε ματς δίχως αύριο, μιας και ο χαμένος… χάνεται. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» φιλοξενεί στην άδεια Τούμπα τους Τούρκους και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για το σεντόνι. Ο Φερέιρα δούλεψε αρκετά με τρεις στόπερ και είναι πιθανό να παρουσιάσει σύστημα με 3-5-2.

Ειδικότερα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πασχαλάκης, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης στην τριάδα των στόπερ και οι Λημνιός, Γιάννουλης στα άκρα. Θέση στο σχήμα αναμένεται να έχει ο Εσίτι με τους Σβαμπ, στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και Καντουρί να συμπληρώνουν την τριπλέτα. Στην κορυφή της επίθεσης φαίνεται να έχει προβάδισμα ο Σβιντέρσκι με τον Πέλκα να είναι στο πλευρό του.

«Όλοι γνωρίζετε τι παιχνίδι έχουμε μπροστά μας. Αυτό που πιστεύω και σας το λέω από την πρώτη μέρα είναι ότι η πρόκριση εξαρτάται από σας. Παίζουμε στο γήπεδό μας, έχουμε τους δικούς μας κανόνες στην Τούμπα παρά την απουσία του κόσμου και στο χέρι μας είναι να έχουμε την κατάλληλη εικόνα και να κερδίσουμε», ήταν τα λόγια του Φερέιρα. Στο πιο σημαντικό φιλικό προετοιμασίας, ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον Ατρόμητο. Μάλιστα, στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού βρέθηκαν τόσο ο Λέο Ζαμπά όσο και ο Χοσέ Κρέσπο. Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα ο Βέρνμπλουμ.

Όλα για την πρόκριση η Μπεσίκτας
H Μπεσίκτας με ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ και τέσσερις διαδοχικές νίκες στο φινάλε του πρωταθλήματος τερμάτισε τρίτη στη βαθμολογία κι, εκμεταλλευόμενη την τιμωρία της Τραμπζονσπόρ από την UEFA, πήρε αυτή το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να κρατήσει στον πάγκο τον Σεργκέν Γιαλτσίν, μιας και η ομάδα άφησε υποσχέσεις. Το ρόστερ δεν θα είναι ίδιο, μιας και ο εξαιρετικός φορ Μπουράκ Γιλμάζ, αλλά και οι μπακ Γκιοκχάν Γκιονούλ και Τσανέρ Ερκίν αποχώρησαν ως ελεύθεροι, ενώ ολοκληρώθηκε και ο δανεισμός των Μοχάμεντ Ελνενί (Άρσεναλ), Αμπντουλαΐ Ντιαμπί (Σπόρτινγκ Λισσαβόνας) και Κέβιν – Πρινς Μπόατενγκ (Φιορεντίνα).

Η ομάδα έχει αρχίσει ήδη τον μεταγραφικό της σχεδιασμό, απέκτησε τον έμπειρο μπακ Φαμπρίς Ενσακαλά, τον στόπερ, Ουέλιντον, αλλά και τον εξαιρετικό χαφ Μενσά.  Η Μπεσίκτας έχει στη σύνθεσή της τον εξαιρετικό Κροάτη αμυντικό, Βίντα, τον ταλαντούχο διεθνή Τούρκο μέσο, Όζιακουπ, αλλά και τον έμπειρο μεσοεπιθετικό Άντεμ Λιάγιτς, αν και με τον τελευταίο οι σχέσεις είναι στο… κόκκινο. Aλλωστε, έμεινε εκτός αποστολής, όπως και ο δεξιός μπακ, Ντόουγκλας και ο 28χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός, Ισιμά-Μερέν. Σίγουρα το μπάτζετ δε θυμίζει αυτό παλαιότερων ετών, ωστόσο η Μπεσίκτας έχει μοναδικό στόχο την επιστροφή στους ομίλους του Champions League.

Πως θα παίξουν οι Τούρκοι; Ο Σεργκέν Γιαλτσίν θα παρουσιάσει την ομάδα με 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ντεστάνογλου, ενώ η αμυντική τετράδα θα αποτελείται από τους Γιλμάζ (δεξί μπακ), Ενσακαλά (αριστερό μπακ) και Βίντα με Γουέλιντον (κεντρικοί αμυντικοί). Τα δυο αμυντικά χαφ της Μπεσίκτας θα είναι ο αρχηγός της ομάδας Ατίμπα Χάτσινσον – Μενσά. Λενς (δεξιά), Ενκουντού (αριστερά) και Οζιακούπ η τριπλέτα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης, θα είναι ο Καναδός, Λαρίν.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο στο Champions League με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X