Τσιτσιπάς - Ίσνερ: Ραντεβού στον 3ο γύρο του Western and Southern Open!

Τσιτσιπάς – Ίσνερ: Ραντεβού στον 3ο γύρο του Western and Southern Open!

Την πρώτη νίκη της καριέρας του στο Western and Southern Open πέτυχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μάλιστα του έδωσε την πρόκριση στον 3ο γύρο του Masters της Νέας Υόρκης. Ο Έλληνας τενίστας που είναι στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης επικράτησε με 6-1, 6-3 του Νοτιοαφρικανού Κέβιν Άντερσον στον 2ο γύρο και θα παίξει απόψε (25/8) με τον Τζον Ίσνερ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι του απέναντι σ’ έναν πολύ έμπειρο παίκτη που έχει φτάσει έως το Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης και έχει δυο τελικούς σε Grand Slam. Μάλιστα, αυτή ήταν η 3η νίκη του Έλληνα τενίστα επί του Νοτιοαφρικανού στα τέσσερα παιχνίδια που έχουν συναντηθεί την τελευταία 12ετία. Ο αγώνας αυτός ήταν ο πρώτος του Τσιτσιπά στο Tour μετά από τον Φεβρουάριο και τον τελικό με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο Ντουμπάι. Ο Τσιτσιπάς είχε 12 αβίαστα και 29 ο Άντερσον ενώ κέρδισε 60 πόντους έναντι 41.

Με τρία μπρέικ στο πρώτο σετ έγραψε το 1-0 και στη συνέχεια, αφού πρώτα έσβησε τρία μπρέικ πόιντ του αντιπάλου του στο 2-2 του δεύτερου, «χτύπησε» στην πιο κατάλληλη στιγμή. Στο 4-3, δηλαδή, με αποτέλεσμα να πάρει τις μπάλες στα χέρια του και να καθαρίσει την πρόκριση μετά από μόλις 69 λεπτά.

«Για μένα, δεν κάνει μεγάλη διαφορά αν θα υπάρχει ή όχι κοινό στο στάδιο. Αυτό που μου έκανε αίσθηση ήταν ότι έπαιζα για το Σινσινάτι στο US Open. Σκεφτόμουν πως έπαιζα στο US Open, αλλά στην πραγματικότητα ήταν το Σινσινάτι. Είναι διαφορετικό.

Όσο αφορά το παιχνίδι πιστεύω πως το γεγονός ότι ήμουν πολύ επιθετικός με το σερβίς μου και με τα χτυπήματά μου, με βοήθησε πολύ.

Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να διατηρήσω το επίπεδό μου σε όλο τον αγώνα, έχοντας την ίδια ένταση. Στο 1ο σετ το παιχνίδι μου ήταν τέλειο» τόνισε ο Έλληνας πρωταθλητής.

Αντίπαλος του Τσιτσιπά ο Ίσνερ

Ο Τζον Ίσνερ, ίσως o καλύτερος server των τελευταίων 15 ετών, θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά  στον 3ο γύρο του Western and Southern Open. Μετά από ένα απίθανο παιχνίδι, ο Αμερικανός επιβλήθηκε με 4-6, 7-6 (3), 7-6 (5) του Τζον Μίλμαν στον 2ο γύρο! Ο Τζον Ίσνερ τελείωσε με 35 άσους τον αγώνα και μόνο εύκολος αντίπαλος δεν θα είναι για τον Έλληνα. Ο Ίσνερ είναι στο Νο21 της παγκόσμιας κατάταξης και με τον Στέφανο Τσιτσιπά έχει 2-1 νίκες. Ο Αμερικανός τον κέρδισε το 2017 στη Σανγκάη (7-6 (2), 7-6 (9) και στο Wimbledon το 2018 με 6-4, 7-6 (8), 7-6 (4) ενώ ο Έλληνας τενίστας επικράτησε με 7-6 (3), 6-3 το 2019 στον προημιτελικό στο Πεκίνο.

Νόμιμο στοίχημα τένις με ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X