Ολυμπιακός - Πλζεν: Με sold out για την πρόκριση

Ολυμπιακός – Πλζεν: Με sold out για την πρόκριση

Έναρξη: 21:30, 30/07/2019
Γήπεδο: Doosan Aréna, Plzeň

O Ολυμπιακός απέσπασε ισοπαλία 0-0 στην Τσεχία και στο καυτό «Γ. Καραϊσκάκης» θέλει να ολοκληρώσει το έργο του και να αφήσει εκτός συνέχειας την Πλζεν. 

Σε καλό μομέντουμ ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πέρασε δύσκολες στιγμές στην Τσεχία, δέχτηκε φάσεις από την Πλζεν όμως άντεξε και το 0-0 που απέσπασε του δίνει πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς του Καραϊσκάκη, για να πάρει αυτός την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο. Νωθρός επιθετικά, κάκιστος στο διάστημα 30′-45′, όπου η αντίπαλος είχε δοκάρι και χαμένα τετ α τετ. Ο Ποντένσε ήταν ο μοναδικός που διακρίθηκε επιθετικά, εντυπωσιακός ο Σα, εξαιρετικός ο Σεμέδο στην επανάληψη. Βέβαια, για να πάρει την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο πρέπει να αλλάξει πολλά, κυρίς επιθετικά, ενώ χρειάζεται να δει τους έμπειρους, Βαλμπουενά, Γκιγιέρμε και Ομάρ να δίνουν περισσότερα. Ο Μαρτίνς είδε τον Παπαδόπουλο να τραυματίζεται, ωστόσο θα έχει τον Μεριά στη διάθεσή του, ενώ είναι πιθανή η παρουσία του Ελ Αραμπί στο βασικό σχήμα της ομάδας. Το «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι κατάμεστο και σύμμαχος για την πρόκριση!

Πιο έτοιμη η Πλζεν

Η Πλζεν έδειξε πιο έτοιμη από τον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν μπόρεσε να πάρει το κάτι παραπάνω μένοντας στο μηδέν. Αλλωστε, το πρωτάθλημα Τσεχίας έχει ήδη δυο στροφές και η αντίπαλος των Πειραιωτών μετρά ισάριθμες νίκες. Τι κάνει όμως η Πλζεν στα καλοκαιρινά προκριματικά για το Champions και το Europa League; Εκεί σε πέντε περιπτώσεις αναδείχθηκε ισόπαλη στο πρώτο αγώνα και σε δυο εξ αυτών κατάφερε να πάρει την πρόκριση. Πάντως το μοναδικό εντός έδρας 0-0 που καταγράφεται είναι κόντρα στην Καραγμπάκ τη σεζόν 2016/17 και στη ρεβάνς οι Τσέχοι πήραν νέα ισοπαλία (1-1) που τους έδωσε το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.«Θα δούμε την επόμενη εβδομάδα τι θα γίνει γιατί το 0-0 είναι καλό αποτέλεσμα, αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Αν δεχτούμε εκεί κάποιο γκολ δεν θα είναι τόσο καλό» είπε ο κόουτς, Βρμπα.

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου εδώ! |21+

Όλες οι αποδόσεις Champions League εδώ! |21+

Σχολιάστε

X