Champions League: Ταξίδι στ' αστέρια με απίθανο quiz!

Champions League: Ταξίδι στ’ αστέρια με απίθανο quiz!

Για να γιορτάσουμε την επιστροφή της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη, δημιουργήσαμε ένα εντυπωσιακό κουίζ για το Champions League με βάση τις καλύτερες ομάδες, παίκτες και χώρες που το έχουν κατακτήσει μέχρι στιγμής. Μάντσεστερ Σίτι, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Νάπολι, Γιουβέντους, Λυών, Παρί Σεν Ζερμέν, Αταλάντα, Τσέλσι, Μπάγερν, Λειψία, Ατλέτικο Μαδρίτης μπαίνουν στη μάχη των νοκ άουτ άουτ ματς και ο καυτός μαραθώνιος του Αυγούστου αρχίζει. Μεγάλα ραντεβού και το κουίζ σε στέλνει στ΄αστέρια με τις κορυφαίες ομάδες.

Υπάρχουν 10 ερωτήσεις που σε βάζουν στο κλίμα του Champions League. Το κουίζ της bwin news καλύπτει την ιστορία της διοργάνωσης από τότε που άλλαξε μορφή το 1992 και οι ερωτήσεις κυμαίνονται από εύκολες μέχρι πολύ δύσκολες, οπότε το απόλυτο θα είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί. Ποια ομάδα κατέκτησε πρώτη το νέο τουρνουά, ποιος παίκτης έχει τις περισσότερες συμμετοχές, γκολ; Πόσο Champions League ξέρετε; Απόδειξη!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο στο Champions League με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X