Ρεάλ Μαδρίτης: Αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ και ο απόλυτος εφιάλτης

Ρεάλ Μαδρίτης: Αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ και ο απόλυτος εφιάλτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης ζει τον απόλυτο εφιάλτη και οι 1000 μέρες παραμονής στην κορυφή της Ευρώπης αποτελούν ένα μακρινό εξαιρετικό όνειρο! Τα αίτια του ναυαγίου της Βασίλισσας. 

Τα 117α γενέθλιά της η Ρεάλ Μαδρίτης τα… γιόρτασε με εφιαλτικό τρόπο. Το φιάσκο της Τρίτης κέρασε… πίκρα τους φιλάθλους της και μέσα σε μια εβδομάδα έχασε και τους τρεις στόχους! Τέλος το Κύπελλο μετά τον αποκλεισμό από τη Μπαρτσελόνα, ενώ η δεύτερη σερί ήττα στο Clasico έφερε ουσιαστικά και την οριστική απώλεια του τίτλου. Ο Αγιαξ έβαλε τέλος στην υπεράσπιση του Champions League, με τη Marca να μη βαθμολογεί κανέναν παίκτη. Πως να το κάνει άλλωστε, όταν η Βασίλισσα ήταν σκιά του λαμπερού της εαυτού! Τέσσερα τρόπαια Champions League τα τελευταία πέντε χρόνια και τρία από αυτά συνεχόμενα. Χίλιες μέρες στην κορυφή της Ευρώπης, αλλά από το βράδυ της Τρίτης, τα παραπάνω μπήκαν στο χρονοντούλαπο και πλέον αναζητούνται τα αίτια του ναυαγίου!

Τα άσχημα σημάδια εμφανίστηκαν στα τέλη της περσινής σεζόν, όταν ο Ζινεντίν Ζιντάν μετά την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου Champions League αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία. Ήταν κάτι που δεν περίμεναν στη Μαδρίτη, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να του αρνείται την παραμονή του Κριστιάνο, αλλά και τη φυγή του Μπέιλ. Ο Λοπετέγι ήταν μια επιλογή χωρίς ποδοσφαιρική λογική, κάτι που φάνηκε λίγους μήνες αργότερα, όταν στα τέλη Οκτώβρη έφυγε από το πόστο του και μάλιστα με συντριβή 5-1 από τη Μπαρτσελόνα στο Clasico.

Χάθηκαν τα γκολ του Κριστιάνο
Η Ρεάλ επηρεάστηκε και από την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο το καλοκαίρι. Ο Πέρεθ αποφάσισε να μην ενισχύσει την επίθεσή του για να καλυφθεί το κενό των 40 και πλέον γκολ που άφηνε πίσω του ο Πορτογάλος. Τα λόγια του Λούκα Μόντριτς, ότι δεν βρέθηκαν δύο ή τρεις παίκτες μέσα από την ομάδα να σκοράρουν αθροιστικά τα γκολ του Ρονάλντο αντικατοπτρίζει αυτό που συνέβη στη Ρεάλ. Αλλωστε και ο καλύτερος παίκτης του 2018 «κάηκε» από τα διαδοχικά ματς και τις μηδαμινές ανάσες. Οι Μπέιλ και Μπενζεμά δεν μπήκαν ποτέ στα παπούτσια του CR7, κι αν ο Γάλλος προσπαθεί, ο Ουαλός είναι σχεδόν… εκτός Μπερναμπέου!

Η Ρεάλ σε… πανικό!
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ μετά την αποτυχία του Λοπετέγι επέλεξε τον Σαντιάγο Σολάρι για τον πάγκο, αλλά αυτή η επιλογή δεν του βγήκε. Ο Αργεντίνος έχασε τα αποδυτήρια, ήρθε σε ρήξη με τους Μαρσέλο, Μπέιλ και Ίσκο και ο εκνευρισμός είναι μόνιμος… πρωταγωνιστής στα αποδυτήρια της Βασίλισσας.

Ο Πέρεθ δεν έδειξε διάθεση να ξοδέψει χρήματα άλλων εποχών λόγω της ανακατασκευής του Σαντιάγο Μπερναμπέου. Το καλοκαίρι η Ρεάλ ενώ χρειαζόταν παίκτες στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, αποκτήθηκε χωρίς κανέναν λόγο ο Τιμπό Κουρτουά έναντι 35 εκατ. ευρώ από την Τσέλσι, τη στιγμή που υπήρχε ο Κέιλορ Νάβας. Μπήκε νέο αίμα στην ομάδα, υπάρχει ταλέντο, αλλά ο Πέρεθ δε φρόντισε να βάλει γερά θεμέλια στην προσπάθεια ανανέωσης. Η Ρεάλ πέτυχε το απίθανο, έμεινε στην κορυφή της Ευρώπης για τρία χρόνια, αλλά κανείς δεν προσπάθησε να σβήσει τα σημάδια κορεσμού!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη LaLiga με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X