Σλάβια Πράγας - Ντόρτμουντ: Για την πρώτη νίκη οι Βεστφαλοί!

Σλάβια Πράγας – Ντόρτμουντ: Για την πρώτη νίκη οι Βεστφαλοί!

Εναρξη: 19:55, 02/10/2019
Γήπεδο:Sinobo Stadium (Praha)

Η Ντόρτμουντ φιλοξενείται από τη Σλάβια στην Πράγα και θέλει την πρώτη της νίκη στο Champions League. Το αρνητικό σερί των Τσέχων. 

Ιδανικό ξεκίνημα η Σλάβια Πράγας
Με το δεξί η Σλάβια Πράγας στο Champions League, απέσπασε ισοπαλία 1-1 από την Ίντερ στο Μιλάνο και απέδειξε πως μόνο… σάκος του μποξ δεν θα είναι στον όμιλο. Οι Τσέχοι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, όμως στόχος είναι και η υπέρβαση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι η ένατη μονομαχία ομάδων της Τσεχίας με γερμανικές, με τους Τσέχους να έχουν μόνο μια νίκη, αλλά και πέντε ήττες. Παράλληλα, από την πρώτη νίκη το 2007 κι έπειτα, η Σλάβια μετρά τρεις ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες. Μάλιστα, έχει κερδίσει μόλις τέσσερα από τα 18 πιο πρόσφατα ματς!

Για την πρώτη νίκη η Ντόρτμουντ
Η Ντόρτμουντ έχασε βαθμούς για πρώτη φορά στη σεζόν στην έδρα της, μένοντας στο 2-2 με την Βέρντερ, σκορ που επαναλήφθηκε ύστερα από το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με την Άιντραχτ. Το αποτέλεσμα είναι η ομάδα του Φαβρ να χάνει πολύτιμο έδαφος. Στο Τσάμπιονς Λιγκ παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στη Μπαρτσελόνα, αν και ήταν κυρίαρχος. Είχε ευκαιρίες, χαμένο πέναλτι, αλλά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Χωρίς περιθώρια για απώλειες στην Πράγα, άλλωστε δυο φορές που βρήκε ομάδα από την Τσεχία επικράτησε εύκολα (4-1,3-0). Βέβαια, η Ντόρτμουντ απέτυχε να σκοράρει σε πέντε από τα έξι τελευταία ματς για το Champions League, ενώ έχει βρει δίχτυα σε δυο από τις 68 προσπάθειες που επιχείρησε στη διοργάνωση.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Champions League με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X