Τότεναμ - Ιντερ: Ολα για όλα στο Γουέμπλεϊ!

Τότεναμ – Ιντερ: Ολα για όλα στο Γουέμπλεϊ!

Εναρξη: 28/11/2018
Γήπεδο: Wembley Stadium, Λονδίνο

Η Ιντερ θα παρουσιαστεί πρώτη φορά στο Γουέμπλεϊ και με… βαθμό προκρίνεται στην επόμενη φάση. Ολα για όλα η Τότεναμ, η οποία έχει τον Χάρι Κέιν σε απίθανη κατάσταση!

Ολα για όλα!
Με σπασμένα φρένα οι Σπερς μετά την ήττα από τη Σίτι στο πρωτάθλημα, ματς που ξύπνησε τον εγωισμό τους και πήραν μπρος! Η Τότεναμ πέτυχε τη δεύτερη σερί νίκη επί της Τσέλσι για πρώτη φορά από τον Αύγουστο του 1987 κι έδειξε πανέτοιμη να παλέψει για τον φετινό τίτλο στην Premier League. Oι Σπερς έκαναν εντυπωσιακό ματς, επικράτησαν 3-1 των Μπλε και βρέθηκαν στο -5 από τη Σίτι. Ολα για όλα πλέον στον… τελικό με την Ιντερ, αφού μόνο με νίκη θα μείνει ολοζώντανη στη μάχη της πρόκρισης στους «16» του Champions League. Κι όμως, οι Λονδρέζοι χρειάστηκε να φτάσουν στην 4η στροφή για να πάρουν το πρώτο τρίποντο στον Β’ Ομιλο, αφού κάτι η ατυχία, κάτι η επιβλητική Μπαρτσελόνα της είχαν βάλει stop στα όνειρα νίκης. Αξίζει να σημειωθεί, πως τα έξι από τα επτά γκολ της Τότεναμ στο Champions League έχουν επιτευχθεί στο β’ μέρος!

Πρώτη φορά στο Γουέμπλεϊ!
Mέσα Σεπτέμβρη η Ιντερ έκανε μια δυναμική επιστροφή στης διοργάνωση! Επειτα από επτά χρόνια απουσία οι νερατζούρι ήταν ξανά στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και η δίψα τους για διάκριση αποτυπωνόταν μέσα στο γήπεδο του Σαν Σίρο! Απίθανη ανατροπή από τους Νερατζούρι, επικράτησαν 2-1 της Τότεναμ με τη σφραγίδα του αρχηγού τους. Ο Ικάρντι έφερε το ματς στα ίσα στο 86′ και στις καθυστερήσεις ο Βεσίνο έβαλε… φωτιά στο Μιλάνο για το 2-1. Τρεις μήνες αργότερα, η Ιντερ θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο Γουέμπλεϊ και ξέρει πως ένας βαθμός είναι αρκετός για να βρεθεί στην επόμενη φάση του Champions League. O Ικάρντι πήρε ανάσες, ωστόσο, ο Σπαλέτι έχει ακόμα ένα κρυφό όπλο, τον Λαουτάρο Μαρτίνες. Το γκολ που έβαλε στη Φροζινόνε στο άνετο 3-0 της Ιντερ το Σάββατο ήταν το 2ο στη Serie A, εκεί όπου παίρνει χρόνο και δίνει ανάσες στον Ικάρντι, ανταποκρινόμενος σε αυτά που ζητούσε και ζητάει από αυτόν ο Σπαλέτι σε αυτούς τους πρώτου μήνες στην Ιταλία. Εκεί όπου έχουν αρχίσει να τον γνωρίζουν και να τον εκτιμούν για όσα βλέπουν εντός γηπέδου.

Οι αριθμοί λένε…
Τότεναμ και Ιντερ έχουν συναντηθεί πέντε φορές, με τους Ιταλούς να έχουν το πάνω χέρι με τρεις νίκες. Μάλιστα, σε όλες τις περιπτώσεις κέρδισε ο γηπεδούχος.

Τα τρία από τα πέντε γκολ της Ιντερ στο Champions League έχουν επιτευχθεί από το 85ο λεπτό κι έπειτα…

Η Ιντερ δεν έχει κρατήσει ποτέ ανέπαφη την εστία της απέναντι στην Τότεναμ στις πέντε αναετρήσεις τους

Ο Χάρι Κέιν έχει σκοράρει 13 γκολ στις 14 συμμετοχές του στο Champions League. Εχει πετύχει το 26% των τερμάτων της Τότεναμ στη διοργάνωση (13/50)

Ο Μάουρο Ικάρντι έχει σκοράρει στα πέντε από τα έξι τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια, ανάμεσά τους τα τρία από τα τέσσερα ματς του Champions League.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Champions League με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X