Τότεναμ - Ερυθρός Αστέρας: Ψάχνουν νίκη - λύτρωση οι Spurs!

Τότεναμ – Ερυθρός Αστέρας: Ψάχνουν νίκη – λύτρωση οι Spurs!

Έναρξη:22:00, 22/10/2019
Γήπεδο: Tottenham Hotspur Stadium (London)

Σε κάκιστο μομέντουμ η Τότεναμ, η οποία υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα κι έχει ως μοναδικό στόχο την πρώτη της νίκη στη φετινή φάση των ομίλων του Champions League. 

Ψάχνει αντίδραση η Τότεναμ!

Αποκλεισμός σοκ από την Κόλτσεστερ, σοκαριστική επτάρα από τη Μπάγερν, εικόνα διάλυσης απέναντι στη Μπράιτον, αλλά η διακοπή δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η Τότεναμ είναι σε κρίση και αναζητούνται φρέσκες ιδέες για να βγει από το αδιέξοδο! Η δύσκολη ισοπαλία με τη Γουότφορντ απέδειξε πως υπάρχει θέμα. Το κλίμα δεν είναι ιδανικό, ωστόσο οι Λονδρέζοι θέλουν νίκη ψυχολογίας κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για το Champions League. Η Τότεναμ δεν έχει φέρει ισοπαλία στο γήπεδό της στα 15 πιο πρόσφατα εντός έδρας της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μέσα ο Έρικσεν, εκτός ο Γιορίς.

Επιστροφή στη δράση με εύκολη νίκη 3-1 επί της Ραντ για τον Ερυθρό Αστέρα, όπου βρίσκεται στην κορυφή και στο «+4» από τη 2η Βοϊβοντίνα με ένα ματς λιγότερο. Εχει 6 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις με σκορ 24-4. «Θα τους αντιμετωπίσουμε σα να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Δεν μας ενδιαφέρει αν βρίσκονται ή όχι σε κρίση. Εχουν μεν προβλήματα, αλλά παραμένουν μία από τις καλύτερες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ» τόνισε ο Μιλόγιεβιτς. Αλλωστε, μετά το 3-1 επί του Ολυμπιακού, οι Σέρβοι έχουν μπει για τα καλά στη μάχη της πρόκρισης. Η τελευταία τους εκτός έδρας νίκη στη διοργάνωση ήταν τον Αύγουστο του 2018 στη Λιθουανία επί της Σούντοβα για την προκριματική φάση. Από τότε σε 10 εξόδους τους έχουν 5 ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Champions League με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X