Championship 2020-21: Φουλ δράση στο Νησί!

Championship 2020-21: Φουλ δράση στο Νησί!

Μετά από αρκετές κακές σεζόν η Στόουκ αποκτά προοπτική ακόμα και για άνοδο με τον Μάικλ Ο’ Νιλ. Μία από τις πιο δύσκολες αποφάσεις του ήταν να αφήσει εκτός τον Τζακ
Μπάτλαντ για τον Άνταμ Ντέιβις ως βασική επιλογή γκολκίπερ. Έχοντας φτιάξει ένα έμπειρο σύνολο με προσθήκες και από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ και παίκτες όπως οι Φοξ και Φλέτσερ η Στόουκ έχει πιθανότητες.

Οι τρεις ομάδες που έπεσαν από τη Πρέμιερ θέλουν να παρουσιαστούν αρκετά δυνατές. Ο αθλητικός διευθυντής της Νόριτς, Στιούαρτ Γουέμπερ, είχε προετοιμαστεί για αυτό το ενδεχόμενο και έχοντας τονίσει πως είχαν στείλει τον Ντάνιελ Φάρκε την περασμένη σεζόν ‘στον πόλεμο χωρίς όπλα’. Μπορούν να στηριχθούν στους 10 από τους 11 παίκτες που πήραν τη Championship το 2019 και έχουν έναν πολλά υποσχόμενο συνδυασμό ταλέντου και εμπειρίας με τον ΜακΚάλουμ αντί του Λιούις ως αριστερό μπακ, τους νεαρούς Ίνταχ και Μούμπα συν τον Σκιπ, τον δανεικό της Τότεναμ.

Για τη Γουότφορντ είναι ένα ακόμα καλοκαίρι αλλαγών και μετάβασης και ενώ θα μπουν στη σεζόν με τον Βλάντιμιρ Ίβιτς και αρκετά γνώριμα πρόσωπα του ρόστερ να συνεχίζουν, συμπεριλαμβανομένων των Φόρεστ, Ντόουσον και Χιουζ ενώ ο Γκλεν Μάρεϊ είναι ένας αξιόπιστος σκόρερ για την κατηγορία.

Η Μπρέντφορντ θα μπει στη χρονιά χωρίς τον τοπ σκόρερ της Όλι Γουάτκινς που πήγε στην Άστον Βίλα αντί του ποσού των 28 εκατομμυρίων. Είναι όμως μία ομάδα ανταγωνιστική που θα διεκδικήσει την άνοδο έχοντας πάρει τον Τόνεϊ από την Πιτέρμπορο μετά από επτά προσπάθειες να τον κλείσει. Ο Τόνεϊ έχει βάλει 40 γκολ σε δύο σεζόν στην League One και είναι πολύ δυνατός στον αέρα.

Οι διεκδικητές των play offs

Στη Μπόρνμουθ πρέπει να μάθουν να… ζουν χωρίς τον Έντι Χάουι. Υπάρχει όμως μία αίσθηση πως θα έχει την ανάλογη συνέχεια με τον βοηθό και συνεργάτη του για πολύ καιρό, τον Τζέισον Τίνταλ στο τιμόνι. Η ομάδα προχώρησε στις πωλήσεις των Ακέ, Ράμνστντεϊλ και Γουίλσον με ένα ποσό στο σύνολο στα 80 εκατομμύρια. Θα έχει όμως έναν κορμό με παίκτες που ξέρουν την ομάδα. Θα… χτίσουν την προσπάθειά τους γύρω από τους Κέλι και Μπρουκς.

Παίκτες με θέματα τραυματισμών που έχασαν σχεδόν όλη τη σεζόν πέρυσι. Ποντάρουν και στον επιθετικό Σολάνκε.

Στην Κάρντιφ ο Νιλ Χάρις οδήγησε την ομάδα την περασμένη σεζόν στα play offs και υπάρχει η αίσθηση πως μπορεί να συμβεί το ίδιο και φέτος με την έλευση και του Ουαλού φορ Κίφερ Μουρ σε ένα σύνολο που αναζητούσε έναν καλό σκόρερ.

Ο Στιβ Κούπερ ενεργοποίησε όλες τις επαφές του προκειμένου να πάει τον Γκιμπς – Γουάιτ στη Σουόνσι ως δανεικός από τη Γουλβς και να δελεάσει τον Μαρκ Γκουεχί από τη Τσέλσι. Μετά την επιστροφή του Μπρούστερ στη Λίβερπουλ πάντως δύσκολα θα έχουν καλύτερο σύνολο από πέρυσι.

Η Μίλγουολ έκανε εντυπωσιακά ματς με τον Γκάρι Ρόγουετ και θα στηριχθεί στον επιθετικό Τρόι Πάροτ. Η Πρέστον δείχνει πιο ώριμη φέτος και θα μπορέσει να απειλήσει περισσότερο τους αντιπάλους της.

Η Μπρίστολ Σίτι με τις προσθήκες των Μάρτιν και Μπρουντ έχει ένα αρκετά καλό σύνολο. Παίκτες με τέσσερις ανόδους από αυτήν την κατηγορία και περίπου 1.000 ματς πρωταθλήματος. Θα έχουν στο πλευρό τους τον Μάουσον και τον Σεσενιόν, δανεικό από τη Φούλαμ. Μετά την αποχώρηση του Λι Τζόνσον τα ηνία πλέον πάνε στον πρώην βοηθό του, Ντιν Χόλντεν.

Οι νεαροί μπακ Μπογκλ και Λόου αποχώρησαν από τη Ντέρμπι για την Πρέμιερ όμως αυτή η εξέλιξη δεν θα βάλει στοπ στις προσπάθειες της ομάδας για να ανέβει στην κατηγορία με τους Σίμπλεϊ και Μπιρντ να αναμένεται να ξεχωρίσουν στην πρώτη τους φουλ σεζόν. Ισχυρή ανταγωνίστριά της θα είναι η Νότιγχαμ Φόρεστ, μία ομάδα που έχει εμπειρία και θέλει μία ακόμα πιο καλή χρονιά από πέρυσι.

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Υποψήφιες για υποβιβασμό στη League 1

Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ έχει να ανατρέψει το -12 που της έχει επιβληθεί για την κατηγορία και παρά την παρουσία των Μπάναν και Ριτς θα δυσκολευτεί πολύ. Η Μπέρμιγχαμ γλίτωσε την ποινή από τη Football League για οικονομικές παρασπονδίες των τελευταίων ετών στήριξε τον Καράνκα μετά την πώληση του Μπέλινγχαμ. Συνεχίζει να στηρίζεται στον επιθετικό Λούκας Γιούτκεβιτς.

Η Κόβερντι θα μοιραστεί ξανά το Σεντ Άντριους με την Μπέρμιγχαμ είναι μία από τις ομάδες που κινδυνεύει με υποβιβασμό και θα περιμένει πολλά από τον επιθετικό Τάιλερ Ουόλκερ που πήρε από τη Φόρεστ. Η Ρέντινγκ δεν θα έχει εύκολη σεζόν έχοντας απολύσει τον Μπόουντεν για να πάρει τον Παούνοβιτς που μέχρι πρότινος λόγω του πρωτόκολλου ασφαλείας δεν έκανε καν προπονήσεις.

Η ΚΠΡ έχασε το ποδοσφαιρικό της… διαμάντι, τον Εμπερέτσι Εζέ και προβληματίζεται έντονα για την άμυνά της. Μόνο η Χαλ και η Λούτον δέχθηκαν παραπάνω γκολ πέρυσι.

Στη Ρόδεραμ κανένας εκ των επιθετικών της δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Υπάρχει και η Γουίκομ που ανέβηκε κόντρα σε κάθε προγνωστικό και με τον προπόνητή της Γκάρεθ Αϊνσγουορθ να λέει πως η ομάδα του θα πρέπει να δει το πως θα προσαρμοστεί σε τέτοια σεζόν.

Τρεις παίκτες που αξίζουν την προσοχή στην Championship!

Ο Κάλουμ Στάιλς της Μπάρνσλεϊ στα 20 του είναι ένα πολύ καλό πρόζεκτ. Έχοντας νέο και βελτιωμένο συμβόλαιο έως το 2023 έχει ξεχωρίσει ως αριστερός μπακ χαφ με τον Στρούμπερ όμως μπορεί να παίξει άνετα και στο κέντρο. Ο Μάρκους Φορς της Μπρέντφορντ είναι 21 ετών Φινλανδός που έβαλε 11 γκολ σε 18 γκολ με τη Γουίμπλεντον στη League One και μετά είχε τραυματισμό. Μαζί με τον Τόνεϊ θα είναι μεγάλη απειλή για τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο Ταϊρίς Κάμπελ της Στόουκ, γιος του πρώην του πρώην επιθετικού των Άρσεναλ και Έβερτον είναι σε ηλικία 20 ετών και είναι αποφασισμένος για double double τη νέα σεζόν αφότου πέρυσι είχε βάλει 9 γκολ σε 18 ματς ως βασικός. Ο Κάμπελ ήταν δανεικός για πέντε μήνες στη Σριούσμπερι το 2018-2019 και υπέγραψε νέο συμβόλαιο 4,5 ετών με τη Στόουκ τον Γενάρη.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο στην Τσάμπιονσιπ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X