Λιντς - Αστον Βίλα: Δέκα διαδοχικές νίκες!

Λιντς – Αστον Βίλα: Δέκα διαδοχικές νίκες!

Εναρξη: 14:00, 28/04/2019
Γήπεδο: Elland Road, Λιντς

Για την προτελευταία αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ η 3η Λιντς φιλοξενεί την 5η Αστον Βίλα.

Το… 0 στα 2 της Λιντς
Η Λιντς ήταν στη δεύτερη θέση μέχρι πριν από εννέα μέρες. Στο διάστημα αυτό έκανε δύο ήττες και την ίδια ώρα η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δύο νίκες. Αυτό είχε ως συνέπεια να βρίσκεται τώρα τρεις βαθμούς πίσω από τη Γιουνάιτεντ και την απευθείας άνοδο.

Στο παιχνίδι της Παρασκευής έχασε 2-1 εντός έδρας από τη Γουίγκαν, αν και προηγήθηκε στο 17’ και έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το14’. Στον αγώνα της Μεγάλης Δευτέρας έχασε 2-0 στο Λονδίνο από την Μπρέντφορντ, δεχόμενη τα γκολ στο 45’ και το 62’. Είχε το 57% της κατοχής της μπάλας, και 10 κόρνερ έναντι 5 της Μπρέντφορντ.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, θα πρέπει να καλύψει και το -11 στη διαφορά τερμάτων. Την τελευταία αγωνιστική παίζει εκτός με την Ιπσουιτς, η οποία έχει υποβιβαστεί εδώ και λίγες εβδομάδες.

Εκπληκτικό σερί η Αστον Βίλα
Η Αστον Βίλα έχει εκπληκτικό σερί, δέκα διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα. Οι επιτυχίες αυτές την έφεραν στην 5η θέση της κατάταξης και της δίνουν από τώρα μία θέση στα πλέι οφ για μία θέση ανόδου. Το πιθανότερο είναι να αντιμετωπίσει σε αυτά τη συμπολίτισσα Γουέστ Μπρομ.

Στο 1-0 της Μεγάλης Δευτέρας με τη Μίλγουολ το γκολ σημείωσε ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού, Κότζια, στο 30’.

Η ομάδα που καθοδηγεί από τον Οκτώβριο ο Ντιν Σμιθ, επί μία τριετία προπονητής της Μπρέντφορντ, έχει και την επόμενη εβδομάδα δύσκολη αποστολή, εκτός έδρας με την πρωτοπόρο Νόριτς.

Στον πρώτο γύρο, στις 23 Δεκεμβρίου, έχασε 3-2 εντός έδρας από τη Λιντς, αν και προηγούταν 2-0 μέχρι το 55’. Η αντίπαλος είχε 65% κατοχή μπάλας.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
* Οι 4 από τις 5 τελευταίες συναντήσεις τους στο «Ελαντ Ρόουντ» εμφάνισαν under.
* Το 2-0 δεν έχει εμφανιστεί στις 30 τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της Αστον Βίλα στο πρωτάθλημα (9 ήττες στο διάστημα αυτό).

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Τσάμπιονσιπ με 100+ ειδικά!

Σχολιάστε

X