Γκραν Πρι Αζερμπαϊτζάν: Κουίζ σε ρυθμούς... Μπακού!

Γκραν Πρι Αζερμπαϊτζάν: Κουίζ σε ρυθμούς… Μπακού!

Eναρξη: 15:10, 28/04/2019
Πίστα: Μπακού, Αζερμπαϊτζάν

Το Μπακού υπόσχεται συγκινήσεις και η καρδιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού χτυπά στο Αζερμπαϊτζάν. Το κουίζ της bwin News σας βάζει σε ρυθμούς Formula 1!

Το Αζερμπαϊτζάν και η πίστα του Μπακού υποδέχονται το τέταρτο φετινό ραντεβού της Formula 1. Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes κυριαρχεί στη Formula 1 τα τελευταία χρόνια, έχοντας κατακτήσει την κορυφή 5 φορές συνολικά στην καριέρα του και φυσικά στο πρόσωπό του στρέφονται όλα τα βλέμματα. Το Grand Prix 2019 στην Κίνα σηματοδότησε τον 1000ο αγώνα της Formula 1, από τη μέρα που 26 οδηγοί και πέντε κατασκευαστές συγκεντρώθηκαν στο Silverstone για να διοργανώσουν τον πρώτο αγώνα 70 γύρων στις 13 Μαΐου 1950. Πάμε να δούμε κάποια απίθανα στατιστικά πριν το μεγάλο ραντεβού στο Μπακού

– Η McLaren έχει το ρεκόρ για διαδοχικές νίκες κατασκευαστή σε ένα Grand Prix με έξι νίκες στο Μονακό, χάρη στις πέντε νίκες του Senna και μίας του Γάλλου αντιπάλου του, Alain Prost.

– Η Arrows Racing Team κατέχει ένα από τα λιγότερο επιθυμητά ρεκόρ στην F1, με συμμετοχή σε 382 αγώνες χωρίς νίκη από το 1978 μέχρι το 2002.

– Ο Michael Schumacher κρατάει το ρεκόρ των περισσότερων νικών στην καριέρα με 91 και επτά τίτλους, 155 θέσεις στο βάθρο και 68 pole positions για τις Jordan, Benetton, Ferrari και Mercedes.

– Ο επίσης Γερμανός και συμπατριώτης του Schumacher, Sebastian Vettel κατέχει το ρεκόρ για τις περισσότερες νίκες μιας σεζόν με 13 το 2004 και το 2013, για τη Ferrari και τη Red Bull Racing αντίστοιχα.

Το Μπακού υπόσχεται πολλές συγκινήσεις, βάζει πολλά εμπόδια στους πιλότους και η Mercedes καλείται να αποδείξει αν είναι σε θέση να συνεχίσει την κυριαρχία της. Η bwin News με ένα κουίζ αφιερωμένο στο πιο γρήγορο σιρκουί πόλης σας βάζει στο κλίμα. Ξέρετε τα πάντα για την πίστα του Αζερμπαϊτζάν; Απόδειξη!

Ατελείωτο στοίχημα στη Formula 1 με αμέτρητα ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

Σχολιάστε

X