Φούλαμ – Κάρντιφ: Κάνει… check-in για τον τελικό

Φούλαμ – Κάρντιφ: Κάνει… check-in για τον τελικό

Έναρξη: 21.45, 30/07/2020
Γήπεδο: Craven Cottage, Λονδίνο

Ξεκάθαρο προβάδισμα η Φούλαμ

Η Φούλαμ επιβλήθηκε με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι και έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό. Για την ακρίβεια, είναι τόσο σημαντικό το πλεονέκτημα, που καμία ομάδα στην ιστορία των play off της Championship δεν αποκλείστηκε, έχοντας κερδίσει το πρώτο παιχνίδι με τουλάχιστον 2 γκολ διαφορά (σε 15 περιπτώσεις).

Αυτή η νίκη, μάλιστα, ήρθε χωρίς τον κορυφαίο σκόρερ Μίτροβιτς, ο οποίος λίγο πριν τη σέντρα έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού. Τώρα, έχει βγάλει τις τελευταίες προπονήσεις και ο τεχνικός Πάρκερ ελπίζει ότι θα μπορέσει να του δώσει φανέλα βασικού. Άλλωστε, ο Σέρβος όχι μόνο ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια της σεζόν στην κορυφή των σκόρερ της κατηγορίας, αλλά σε αυτό το γήπεδο έχει πετύχει 14 γκολ σε 20 παιχνίδια και 3 στα 2 τελευταία.

Οι γηπεδούχοι θα ποντάρουν και στην εξαιρετική παράδοση που έχουν με την Κάρντιφ, από την οποία δεν έχουν χάσει κανένα από τα 6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους. Θα μπορέσει να ξεκινήσει και να σκοράρει ο Μίτροβιτς, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη;

Καλή εκτός έδρας η Κάρντιφ

Η Κάρντιφ μπορεί να ηττήθηκε με «καθαρό» σκορ στο πρώτο ματς, όμως δεν είναι διατεθειμένη να παρατήσει τα όπλα. «Έχουμε μείνει πολλές φορές φέτος πίσω στο σκορ, όμως στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Αυτό δίνει σε μένα και στους παίκτες μου μεγάλη πίστη», σχολίασε αρχικά ο τεχνικός Χάρις, ο οποίος ήταν πολύ ενοχλημένος από τον τρόπο που πανηγύρισαν οι αντίπαλοί του μετά το πρώτο παιχνίδι και θέλει να δώσει τις απαντήσεις του.

«Είμαστε μία ομάδα που μπορεί να βρει τις λύσεις, να σκοράρει και να κερδίσει. Ξέρουμε ότι θα χρειαστεί ένα μικρό θαύμα, όμως μπορούμε να γίνουμε επικίνδυνοι», ολοκλήρωσε και αναμένεται η ομάδα του να ρισκάρει, προκειμένου να εξαντλήσει τις πιθανότητες να κάνει τη μεγάλη ανατροπή.

Η Κάρντιφ έχει σύμμαχο τις πολύ καλές της εμφανίσεις στις εξόδους της με 6 νίκες στα 8 τελευταία ματς, έχοντας κερδίσει τα 4 από αυτά με τουλάχιστον 2 γκολ διαφορά. Θα ποντάρει πολλά, μάλιστα, και στις στημένες φάσεις, έχοντας πετύχει 28 γκολ φέτος με αυτόν τον τρόπο, επίδοση που είναι η κορυφαία στην Championship. Θα μπορέσουν, λοιπόν, οι φιλοξενούμενοι να γράψουν ιστορία και να πάρουν την πρόκριση;

Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ

Στα ημιτελικά των play off για την άνοδο δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Αυτό σημαίνει ότι αν οι φιλοξενούμενοι κερδίσουν με οποιοδήποτε σκορ με διαφορά δύο τερμάτων, το παιχνίδι θα οδηγηθεί στην παράταση και, αν χρειαστεί στη συνέχεια, στη διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει την Μπρέντφορντ στον τελικό στο Wembley για μία θέση στην Premier League της επόμενης περιόδου.

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο στην Τσάμπιονσιπ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X