Τορίνο – Ρόμα: Μία νίκη θέλουν οι «τζαλορόσι»

Τορίνο – Ρόμα: Μία νίκη θέλουν οι «τζαλορόσι»

Έναρξη: 22.45, 29/07/2020
Γήπεδο: Olimpico Grande, Τορίνο

Νίκη για τους ομίλους του Europa League η Ρόμα

Η Ρόμα χρειάζεται μία νίκη για να εξασφαλίσει την 6η θέση, που θα της δώσει το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League. Η ομάδα της πρωτεύουσας βρίσκεται στο +4 από την Μίλαν, αλλά υστερεί στο ενδεχόμενο ισοβαθμίας, οπότε δεν θέλει να φτάσει στο φινάλε της σεζόν και να νιώθει ακόμη μεγαλύτερη πίεση.

«Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και δεν θέλω να κάνω πολλές αλλαγές. Οι παίκτες μου έχουν μεγάλο κίνητρο. Είναι αλήθεια ότι είναι λίγο κουρασμένοι, αλλά ψυχικά πρέπει να είναι έτοιμοι και πιστεύω ότι θα το δείξουν», τόνισε ο τεχνικός Φονσέκα.

«Το παιχνίδι είναι δύσκολο απέναντι σε μία ομάδα που πάντα παίζει καλά στην έδρα της και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Η Τορίνο δεν έχει πίεση και αυτό την κάνει επικίνδυνη», ολοκλήρωσε ο Πορτογάλος. Η ομάδα του έχει χάσει μόλις 1 από τα 18 τελευταία εκτός έδρας ματς με την Τορίνο, ενώ προέρχεται από 2 συνεχόμενες νίκες μακριά από τη Ρώμη. Έχει να κάνει τρεις συνεχόμενες από τη σεζόν 2017-18. Θα τα καταφέρει;

Σώθηκε η Τορίνο

Η κάκιστη σεζόν για την Τορίνο θα ολοκληρωθεί με τον μοναδικό τρόπο που δεν θα είναι καταστροφικός: ένα βαθμό ήθελε στο ματς με τη Σπαλ και τον πήρε, με το τελικό 1-1 να την κρατάει στη Serie A και την επόμενη σεζόν. Βαθμολογικά, λοιπόν, θα παρουσιαστεί αδιάφορη στις 2 τελευταίες αγωνιστικές. Το αν αυτό θα την κάνει πιο επικίνδυνη ή θα μειώσει το κίνητρο των παικτών μένει να φανεί.

«Πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μου. Η παραμονή δεν ήταν δεδομένη. Είχαμε πολλές δύσκολες στιγμές, αλλά τα καταφέραμε στο τέλος και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό», τόνισε αρχικά ο τεχνικός Λόνγκο. «Τον τελευταίο καιρό οι παίκτες μου υπέφεραν τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Η κατάσταση ήταν περίπλοκη και πιστεύω ότι δουλέψαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Η ομάδα του κέρδισε το τελευταίο ματς με τη Ρόμα στο Τορίνο, αλλά δεν έχει κάνει 2 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα επί των «τζαλορόσι» από το 1990. Θα μπορέσουν οι γηπεδούχοι να πάρουν βαθμούς και να διατηρήσουν μέχρι το φινάλε της σεζόν το ενδιαφέρον για την 6η θέση;

Η απουσία του Πελεγκρίνι

Η Ρόμα έχει ένα νεανικό ρόστερ και ένας από τους παίκτες που εντυπωσίασαν φέτος είναι και ο Λορέντσο Πελεγκρίνι. Ο Ιταλός μέσος έφτασε τις 9 ασίστ και παραλίγο να πετύχει την κορυφαία επίδοση μετά τον Τότι τη σεζόν 2013-14, που είχε μοιράσει 10. Ένας τραυματισμός, όμως, θα τον κρατήσει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν και η απουσία του προκαλεί «πονοκέφαλο» για τον Φονσέκα, που έχει δύσκολο έργο να βρει τον αντικαταστάτη του.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο στην Serie A με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X