Γουέστ Μπρομ - Άστον Βίλα: Το Γουέμπλεϊ περιμένει...

Γουέστ Μπρομ – Άστον Βίλα: Το Γουέμπλεϊ περιμένει…

Εναρξη: 22:00, 14/05/2019
Γήπεδο: The Hawthorns

Η Αστον Βίλα έκανε βήμα… τελικού μετά την εντός έδρας νίκη, ωστόσο η Γουέστ Μπρομ αναζητά εκδίκηση. Το Γουέμπλεϊ περιμένει τον πρώτο μονομάχο!

Χωρίς… 24 γκολ η Γουέστ Μπρομ!
Για 74 λεπτά η Γουέστ Μπρομ είχε το πάνω χέρι για τον τελικό στο Γουέμπλεϊ, αφού το γκολ του Γκέιλ στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά στο Βίλα Παρκ. Ωστόσο, η Αστον Βίλα με αντεπίθεση διαρκείας έκανε την ανατροπή, ενώ πλήγμα αποτελεί η τιμωρία του Γκέιλ. Ο φορ της Μπρομ αποβλήθηκε λίγο πριν το τέλος και η ομάδα του χάνει στον κρίσιμο επαναληπτικό… 24 γκολ! Βέβαια, η γηπεδούχος είναι η δεύτερη καλύτερη επίθεση στην Τσάμπιονσιπ, καθώς έχει σημειώσει 88 τέρματα (87 στην κανονική διάρκεια). Θυμίζουμε, πως η Γουέστ Μπρομ συμμετέχει για 4η φορά σε μπαράζ της Φούτμπολ Λιγκ. Ανέβηκε μέσω αυτών στην Τσάμπιονσιπ το 1993, αλλά απέτυχε να ανέβει στην Premier League τόσο το 2001 όσο και το 2007. Η Γουέστ Μπρομ είναι αήττητη στους τελευταίους 7 εντός έδρας αγώνες, ωστόσο σε αυτό το διάστημα έχει πέντε ισοπαλίες!

Βήμα πρόκρισης η Άστον Βίλα
Eνα βήμα πριν το Γουέμπλεϊ η Αστον Βίλα, αφού Χούριχεϊν και Αμπραχαμ έκαναν την ολική ανατροπή! Οι «Χωριάτες» επικράτησαν 2-1 της Γουέστ Μπρομ και θέλουν ένα… θετικό αποτέλεσμα για να βρεθούν στον τελικό ανόδου στο Λονδίνο στις 27 Μαΐου. Θυμίζουμε, πως αν οι δυο ομάδες έχουν πετύχει το ίδιο άθροισμα τερμάτων, τότε ακολουθεί ημίωρη παράταση και ενδεχομένως πέναλτι. Η Αστον Βίλα είχε φτάσει και πέρσι στον τελικό, αλλά εκεί η Φούλαμ και ο Μίτροβιτς στάθηκαν εμπόδιο στην επιστροφή στην Premier League. Αλλη ομάδα με τον Σμιθ στον πάγκο της και η απόφαση του 48χρονου τεχνικού να αφήσει την Μπρέντφορντ τον Οκτώβριο, ήταν η ιδανικότερη. Αλλωστε, στα 13 τελευταία παιχνίδια μετρά 11 (!) νίκες.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Τσάμπιονσιπ με 100+ ειδικά!|21

Σχολιάστε

X