Μπράγκα - ΑΕΚ: Δύσκολη πρεμιέρα για τους «Κιτρινόμαυρους»

Μπράγκα – ΑΕΚ: Δύσκολη πρεμιέρα για τους «Κιτρινόμαυρους»

Εναρξη: 22.00, 22/10/2020
Γήπεδο: ΜΟΥΝΙΣΙΠΑΛ ΝΤΕ ΜΠΡΑΓΚΑ

Παρουσία 2.250 φιλάθλων η αναμέτρηση της Μπράγκα με την ΑΕΚ έπειτα την απόφαση της Κυβέρνησης.

Ξέρει από… Europa League η Μπράγκα
Η Μπράγκα δείχνει ένα καλό πρόσωπο και στην Πορτογαλία μετρά δυο διαδοχικές νίκες. Μάλιστα, στο τελευταίο παιχνίδι επικράτησε 2-1 της Νασιονάλ Μαδέιρα. Καλύτερη ομάδα με τον Καρβαλιάλ και η αντίπαλος της ΑΕΚ συμμετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση για 16η φορά τα 17 τελευταία χρόνια. Μάλιστα, για 6η φορά στην ιστορία της θα λάβει μέρος σε ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ: προκρίθηκε στις 4 από τις 5 προηγούμενες περιπτώσεις! Πέρσι, πέρασε 1η και αήττητη (4-2-0), όμως στους «32» αποκλείστηκε από τη Ρέιντζερς. Εκτός ο καλός χαφ Γκαϊτάν.

«Η ΑΕΚ είναι μία δυνατή αντίπαλος, η οποία στο Europa League, δεν έχει χάσει εκτός έδρας από το 2011. Δεν είναι τυχαίο αυτό και μάλιστα δέχεται δύσκολα γκολ. Δεν έχει δεχθεί γκολ στα δέκα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια από τον Σεπτέμβριο του 2017», τόνισε ο Καρβαλιάλ.

Αήττητη η ΑΕΚ στις 10 τελευταίες εξόδους στο Europa!
Πρεμιέρα για τον Μάσιμο Καρέρα και την ΑΕΚ στο φετινό Europa League, μιας και η Ένωση φιλοξενείται από τη Μπράγκα στην Πορτογαλία. Η ΑΕΚ προκρίθηκε για 5η φορά στην ιστορία της στους ομίλους, μιας κι έκανε ένα διπλό στην Ελβετία επί της Σεντ Γκάλεν (1-0) και μια ανατροπή με γκολ στις καθυστερήσεις επί της Βόλφσμπουργκ στο Ολυμμπιακό Στάδιο (2-1). Ο Ιταλός προπονητής, είδε τον Ινσούα να προπονείται την Τρίτη και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή. Ωστόσο, την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του, αν και το πιθανότερο είναι ο Λόπες να καλύψει το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής. Από την άλλη εκτός έμειναν οι Μπακάκης, Σιμόες, Γκαρσία, Αλμπάνης, Γαλανόπουλος, Σιμάνσκι και Παουλίνιο.

Προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ, αν και παρουσιάστηκε με πολλές απουσίες βασικών. «Αντιμετωπίζουμε μια καλή, ποιοτική και γρήγορη ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να σταματήσουμε την έφεση που έχουν οι ποδοσφαιριστές της στο ένας εναντίον ενός. Ο στόχος μας είναι να περάσουμε στα νοκ-άουτ γι’ αυτό και θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη αυτήν την προσπάθεια» τόνισε ο Καρέρα. Η ΑΕΚ είναι αήττητη στις δέκα τελευταίες της εξόδους στο Europa League (προκριματικά – όμιλοι), έχοντας πέντε νίκες και πέντε ισοπαλίες, κρατώντας ανέπαφη την εστία της στα 8 από αυτά.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο στο Europa League με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X