Ιντερ - Αϊντραχτ Φρανκφούρτης: Με το βλέμμα στον... τελικό οι Νερατζούρι!

Ιντερ – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης: Με το βλέμμα στον… τελικό οι Νερατζούρι!

Εναρξη: 22:00, 14/03/2019
Γήπεδο: Σαν Σίρο, Μιλάνο

Άιντραχτ και Ιντερ έμειναν στο 0-0, όλα είναι ανοιχτά στη ρεβάνς στο Μιλάνο, με τον Σπαλέτι να θέλει κούπα… παραμονής στον πάγκο των Νερατζούρι.

Θέλει κούπα η Ιντερ!
Οι οπαδοί των γηπεδούχων είχαν δημιουργήσει, όπως πάντα, εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, αλλά οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να τους παγώσουν στο 21′, αλλά ο Μπρόζοβιτς νικήθηκε από τον Τραπ από την άσπρη βούλα. Οι Νερατζούρι πάντως έδειξαν σε καλό μομέντουμ εντός συνόρων. Μετά την ήττα από την Κάλιαρι η Ιντερ έπεσε στην 4η θέση και η νίκη ήταν μονόδρομος, κόντρα στη Σπαλ στο Meazza, για να μην κινδυνεύει σοβαρά να πέσει στην 5η. Κίνδυνος που αποφεύχθηκε, τουλάχιστον προς το παρόν, αφού η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι πήρε τους τρεις βαθμούς και παρέμεινε στο Νο4 και στο -1 από την Μίλαν, την οποία θα αντιμετωπίσει την επόμενη εβδομάδα σε ένα μεγάλο ντέρμπι όχι μόνο για το γόητρο, πλέον, αλλά και για την έξοδο Champions League. Tα ιταλικά ΜΜΕ επιμένουν πως η διοίκηση έχει στείλει μήνυμα… κούπας στον Σπαλέτι αν θέλει την παραμονή του στον πάγκο και τη νέα σεζόν! Η Ιντερ μετρά 21 νίκες, αλλά και 13 ήττες απέναντι σε γερμανικές ομάδες. Μάλιστα, από αυτές οι 14 επιτυχίες ήρθαν στο Σαν Σίρο, όπου όμως έχει και έξι ήττες. Ο αρχηγός παραμένει εκτός, μιας και Ικάρντι – Ιντερ δεν δείχνουν άμεσα σημάδια συμβιβασμού!

Αϊντραχτ για την υπέρβαση!
Διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας, επικράτησε 3-0 της Φορτούνα και βρίσκεται πλέον μια ανάσα από την τετράδα της Bundesliga. Ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα, με κοινό παρανομαστή τα τρία γκολ που σημείωσε! Αήττητη στο 2019, φροντίζει να είναι μέσα στο στόχο της Ευρώπης, αλλά και της τετράδας!Το στυλ των αντεπιθέσεων κόντρα στη Σαχτάρ απέδωσε και κόντρα στην Ίντερ ίσως προσεγγίσει το ματς έτσι η ομάδα του Χίτερ. Αλλωστε, Αλέ, Ρέμπιτς, Γιόβιτς, φροντίζουν να κάνουν ζημιές, έχοντας στο πρωτάθλημα 37 γκολ, ενώ στο Europa League έχουν βρει δίχτυα 12 φορές!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Γιουροπα Λιγκ με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X