Ζινεντίν Ζιντάν: Η Ρεάλ Μαδρίτης ονειρεύεται ξανά τρόπαια και ρεκόρ!

Ζινεντίν Ζιντάν: Η Ρεάλ Μαδρίτης ονειρεύεται ξανά τρόπαια και ρεκόρ!

O Ζινεντίν Ζιντάν σήκωνε μια κούπα κάθε 97 μέρες κι επέστρεψε στη Βασίλισσα για να της προσφέρει το χαμένο στέμμα! Η Ρεάλ έχει ξανά τον ηγέτη της.

«Η ευθύνη είναι μεγάλη. Το ξέρω καλά. Έπαιξα εδώ και πέτυχα πολλά. Δεν ξεχνάω αυτά που έκανα εδώ, αλλά και τις στιγμές που υπέφερα. Χάσαμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο παρά το γεγονός ότι κερδίσαμε το Champions League», τόνισε ο Ζιντάν στη διάρκεια της ανακοίνωσης της μεγάλης επιστροφής του στη Ρεάλ! Ερχεται στο πιο δύσκολο σημείο της Βασίλισσας, η οποία από τον Μάρτη έχει χάσει τα πάντα! Ο Φλορεντίνο Πέρεθ κατάλαβε το… λάθος του προηγούμενου καλοκαιριού, αφού ήταν αυτός που έβαλε εμπόδια στον Γάλλο, ο οποίος… αντέδρασε με την αποχώρησή του. Ξέρει πως είναι ο πιο επιτυχημένος τεχνικός, γι αυτό και έκανε τα πάντα για να τον φέρει πίσω! Από τους συνολικά 13 προπονητές που έχουν περάσει από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης επί προεδρίας του, ο «Ζιζού» είναι ο καλύτερος!

Αν και το ποσοστό νικών είναι μικρότερο από αυτό των Μανουέλ Πελεγκρίνι, Ζοσέ Μουρίνιο και Κάρλο Αντσελότι, έχοντας μάλιστα υπεροχή μόλις… 1% από το ποσοστό που παρουσιάζει ο Σολάρι στους μήνες που βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία, κανένας δεν κατέκτησε τα τρόπαια του Ζινεντίν Ζιντάν. 284 μέρες μετά λοιπόν ο Γάλλος είναι ξανά ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης. Και μένει να δούμε τι άλλο μπορεί να καταφέρει. Ο Ζιντάν κατέκτησε 9 τίτλους με την Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα έγινε ο προπονητής στην ιστορία των 5 μεγάλων πρωταθλημάτων που κατέκτησε τόσο γρήγορα 9 τίτλους με έναν σύλλογο. Ναι, πιο γρήγορα και από τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Οι αριθμοί και τα ρεκόρ του 875 ημέρες!
149 αγώνες
105 νίκες
28 ισοπαλίες
16 ήττες

43 ματς χωρίς να δεχθεί γκολ
40 σερί ματς αήττητος στη La Liga
393 γκολ υπέρ
159 γκολ κατά
+234 διαφορά τερμάτων

3 Champions League
2 Ευρωπαϊκά Super Cup
2 Παγκόσμια Συλλόγων
1 Πρωτάθλημα Ισπανίας
1 Supercopa Ισπανίας

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη LaLiga με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X