Μάλμε – Τσέλσι: Στον απόηχο της «συντριβής»!

Μάλμε – Τσέλσι: Στον απόηχο της «συντριβής»!

Εναρξη: 22:00, 14/02/2019
Γήπεδο: Stadion (22.500), Μάλμε

Στα… πατώματα είναι η Τσέλσι μετά την ήττα 6-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι στην πιο πρόσφατη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και πηγαίνει στη Σουηδία για το πρώτο ματς των «32» του Γιουρόπα Λιγκ (την Πέμπτη στις 22:00) κόντρα στη Μάλμε με στόχο να διορθώσει τα κακώς κείμενα.

Με δύο στόχους ολοκλήρωσε το 2018 η Μάλμε, να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ μέσω του πρωταθλήματος Σουηδίας, στο οποίο τερμάτισε στην 3η θέση, αλλά και την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Τελευταίο επίσημο παιχνίδι στις 13 Δεκεμβρίου στην Τουρκία και τη νίκη 1-0 κόντρα στην Μπεσίκτας.

Δράση… αντίδραση στην Τσέλσι!
Μία από τις πιο βαριές ήττες των τελευταίων χρόνων υπέστη η Τσέλσι την Κυριακή το απόγευμα στο Μάντσεστερ, καθώς ηττήθηκε με 6-0 από την πρωταθλήτρια Σίτι, σε ένα ματς με σκορ ημιχρόνου στο 4-0. Λάθη, χαμένη στη… μετάφραση, κάτι που παραδέχθηκε και ο προπονητής Μαουρίτσιο Σάρι στη συνέντευξη Τύπου. Μία ήττα που δυσκολεύει στο πως θα κινηθεί στην πορεία του πρωταθλήματος, ενώ έδωσε τη δυνατότητα σε Αρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να την προσπεράσουν.

Στο -10 από την πρώτη τριάδα, η 4η θέση είναι ο μοναδικός στόχος της, ενώ σαφώς δεν παρατάει το θεσμό του Γιουρόπα Λιγκ, όπως είχε δηλώσει εξ αρχής ο Ιταλός τεχνικός. Τη Δευτέρα (18/02) φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Κύπελλο, ενώ τρεις μέρες μετά είναι η ρεβάνς με τους Σουηδούς.

Εν μέσω προετοιμασίας η Μάλμε
Το πρωτάθλημα Σουηδίας έχει ολοκληρωθεί από τις αρχές Δεκεμβρίου, οι στόχοι που έθεσε έγιναν πράξη στο τέλος του 2018 και στην προετοιμασία ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής σεζόν κινήθηκε με διαφορετικό αέρα. Κράτησε το βασικό κορμό του περσινού ρόστερ, ενισχύθηκε σε άμυνα και μεσαία γραμμή με το πρωτάθλημα να αρχίζει στα τέλη του Μαρτίου.

Τελευταίο επίσημο παιχνίδι για τους Σουηδούς στην Τουρκία, εκεί που έφυγε με σπουδαίο διπλό επί της Μπεσίκτας με 1-0, σκορ που ουσιαστικά κέρδισε την πρόκριση και απέκλεισε τον αντίπαλό της. Σημαντικότερα φιλικά στην προετοιμασία οι Κράσνονταρ (ήττα 2-0) και Ντινάμο Κιέβου (0-0).

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

Μάλμε και Τσέλσι θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Οι Σουηδοί έχουν μία νίκη σε 5 ματς κόντρα σε Αγγλους, μία από τις 3 ήττες είναι αυτή στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1979 κόντρα στη Νότιγχαμ. Οι Αγγλοι έχουν μία νίκη και 3 ισοπαλίες κόντρα σε συλλόγους από τη Σουηδία.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Europa League με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X