Μάντεστερ Γιουνάιτεντ - Αστάνα: Επιστροφή στο... Europa League!

Μάντεστερ Γιουνάιτεντ – Αστάνα: Επιστροφή στο… Europa League!

Εναρξη: 22:00, 19/09/2019
Γήπεδο: Ολντ Τράφορντ, Μάντσεστερ

Η Μάντεστερ Γιουνάιτεντ μπαίνει στους ομίλους του Europa League και υποδέχεται στο Ολντ Τράφορντ την Αστάνα από το Καζακστάν!

Με ψυχολογία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Μπορεί να μην εντυπωσίασε με την εικόνα της, ωστόσο η Γιουνάιτεντ πήρε αυτό που ήθελε, επικράτησε 1-0 της Λέστερ κι επέστρεψε στις νίκες έπειτα από τρεις αγωνιστικές. Πήρε ανάσα βαθμολογική και ψυχολογική, αφού επέστρεψε στην πρώτη τετράδα. Παράλληλα, κέρδισε πολύτιμη ηρεμία για τη συνέχεια και απέκτησε αυτοπεποίθηση ενόψει της δύσκολης συνέχεια. Καλό το κλίμα, ανανεώθηκαν τα συμβόλαια των βασικών Ντε Χέα (γκολκίπερ), Λίντελοφ (στόπερ), οι οποίοι θα παραμείνουν στο «Ολντ Τράφορντ» για πολλά χρόνια. Την τελευταία φορά που βρέθηκε στο Europa League κατάφερε να σηκώσει την κούπα. Μάλιστα, παρέμεινε αήττητη στα 9 πιο πρόσφατα εντός έδρας της στο θεσμό (7-2-0, η μία νίκη εξ αυτών ήρθε στην παράταση). Για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα συναντηθούν οι δύο ομάδες. Παράλληλα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και η Αστανά δεν έχουν αντιμετωπίσει ποτέ σύλλογο από το Καζακστάν και την Αγγλία αντίστοιχα. Σο, Πογκμπά και Μαρσιάλ είναι εξτός πλάνων, πιθανό να προφυλαχθεί ο Τζέιμς.

Για την υπέρβαση η Αστάνα!
Τέταρτη διαδοχική χρονιά που δίνει ραντεβού στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, η Αστάνα, πέμπτη σερί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Χρειάστηκε να ξεπεράσει τα εμπόδια των Σάντα Κολόμα και Βαλέτα, ενώ στα πλέι οφ άφησε εκτός την έμπειρη, ΜΠΑΤΕ. Σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, καθώς έχει δώσει 24 παιχνίδια στο πρωτάθλημα του Καζακστάν. Μετράει μόλις μία νίκη στα 10 τελευταία εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια της (1-4-5).

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Europa League εδώ! |21+

Σχολιάστε

X