Άρης - Μόλντε: Όλα για την πρόκριση οι Κίτρινοι!

Άρης – Μόλντε: Όλα για την πρόκριση οι Κίτρινοι!

Εναρξη: 21:30, 15/08/2019
Γήπεδο: Κλ. Βικελίδης (Θεσσαλονίκη)

Ο Άρης υποδέχεται τη Μόλντε και θέλει να κάνει την υπέρβαση για να βρεθεί στα πλέι οφ του Europa League. 

Μετά την ΑΕΛ, η Μόλντε στον δρόμο του Άρη

Ο Αρης ξεπέρασε με δυο νίκες το εμπόδιο της ΑΕΛ, ωστόσο το επόμενο ευρωπαϊκό εμπόδιο, αυτό της Μόλντε ήταν μεγαλύτερο. Ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει αφού η νορβηγική ομάδα είναι ποιοτικότερη και πιο έμπειρη. Το γεγονός αυτό αποδείχθηκε στο γήπεδο, ο Άρης ηττήθηκε 3-0 και πλέον καλείται να κάνει την υπέρβαση.

Πλέον είναι αναγκασμένος να τα παίξει… όλα για όλα, δίχως μάλιστα τον Φραν Βέλεθ στο κέντρο της άμυνας καθώς ο Ισπανός αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και παράλληλα υπέστη θλάση η οποία θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων για διάστημα 20 ημερών.
Ο Σάββας Παντελίδης στη συνέντευξη Τύπου, ο έμπειρος προπονητής δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του, στάθηκε περισσότερο στον ψυχολογικό παράγοντα, είναι ξεκάθαρο όμως ότι σκοπεύει να επιστρέψει σε διάταξη 4-2-3-1, έπειτα από το 4-3-3 που χρησιμοποίησε στη Νορβηγία.

Αυτό σημαίνει ότι δεδομένης της παρουσίας του Σάσα Λούκας, οφείλει να επιλέξει έναν εκ των Μπάσα-Ματίγια για τον άξονα της μεσαίας γραμμής. Στην επίθεση, η τετράδα των Λάρσον (αριστερά), Φετφατζίδη (δεξιά), Ιντέγε (κορυφή) και Ντιγκινί σε ρόλο επιτελικού μέσου, μάλλον δεν αλλάζει.

Το αήττητο σερί εντός έδρας στην Ευρώπη έχει διευρυνθεί στους 27 αγώνες. Από αυτούς, οι 22 έγιναν στο θρυλικό Χαριλάου καθώς οι «κίτρινοι» στο παρελθόν χρησιμοποίησαν το Καυτανζόγλειο για τους αγώνες απέναντι σε Κάλιαρι, Τσέλσι και Ίπσουιτς αλλά και το γήπεδο της Τούμπας για τις εντός έδρας αναμετρήσεις κόντρα σε Ραπίντ Βιέννης και Περούτζια.

Η Μόλντε αντίπαλος του Άρη στο Europa League

Η Μόλντε βρίσκεται σε εξαιρετικό μομέντουμ, αφού μετά τη συμπλήρωση 17 αγωνιστικών βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας με απολογισμό 11 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες, ενώ διαθέτει την κορυφαία επίθεση του πρωταθλήματος με 39 γκολ! Είναι χαρακτηριστικό πως η ομάδα του Μόε έχει γνωρίσει μόλις μια ήττα στο «Άκερ Στάντιον» από τον Μάιο του 2018!

Η Μόλντε ήταν εξαιρετική στο πρώτο ματς, εκμεταλλεύθηκε τις αδυναμίες του Άρη και το 3-0 της δίνει το πάνω χέρι για την πρόκριση. Πρωταγωνιστές της ο Νιγηριανός, Ομοϊουανφό με 10 γκολ (δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος) και ο διεθνής Νορβηγός μέσος Μάγκνους Έικρεμ.

Η Μόλντε έχει αναδειχθεί τρεις φορές πρωταθλήτρια (2011, 2012, 2014) και τέσσερις φορές κυπελλούχος Νορβηγίας. Το 2015-16 ήταν η τελευταία φορά που συμμετείχε στους ομίλους του Europa League (φάση των «32»).

Πιθανή ενδεκάδα της Μόλντε: Κράνινξ, Μπγιόρνμπακ, Γκάμπριελσεν, Έικρεμ, Τζέιμς, Χουσάιν, Άουρσνες, Χάραλντσέιντ, Χέσταντ, Χάουγκεν, Ομοϊουάνφο.

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Europa League εδώ! |21+

Σχολιάστε

X