Ολυμπιακός - Σλόβαν: Βήμα για τους ομίλους του Europa League!

Ολυμπιακός – Σλόβαν: Βήμα για τους ομίλους του Europa League!

Ο Ολυμπιακός έμεινε εκτός συνέχειας του Champions League μετά τον αποκλεισμό στα πέναλτι από τη Λουντογκόρετς, ωστόσο καλείται να αλλάξει την εικόνα του και απέναντι στη Σλόβαν να πάρει (19/8, 22.00) το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League.

Πρώτος αγώνας για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Δεν ισχύει πλέον ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Europa League εδώ!

Ολα για την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Μπορεί να μην ηττήθηκε στο Ράζγκραντ και να διεύρυνε το καλοκαιρινό του διεθνές αήττητο στα 22 ματς (16 νίκες, 6 ισοπαλίες), ωστόσο η πρόκριση δεν ήρθε κόντρα στη Λουντογκόρετς, μπαίνοντας έτσι τέλος στο σχετικό σερί των προκρίσεων (10 προκρίσεις).

«Θέλουμε να δούμε βελτιωμένο τον Ολυμπιακό. Με περισσότερη θέληση για τη νίκη και με πιο καλή μετάβαση από την άμυνα σε επίθεση. Κυρίως να δούμε θέληση. Είμαστε σε μία λιγότερο καλή στιγμή. Πιστεύω στη δουλειά της ομάδας και στη θετική απάντηση που να δώσουμε αύριο. Να δώσουμε μία θετική απάντηση και καλύτερη αντίδραση. Επίσης αυτό που θέλουμε να δούμε σε σχέση με το ματς με τη Βουλγαρία είναι πως στην παράταση με παίκτη λιγότερο δείξαμε παραπάνω θέληση» τόνισε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος θα προβεί σε αρκετές αλλαγές. Ο Πορτογάλος άφησε να εννοηθεί ότι ο Τζολάκης θα ξεκινήσει κάτω από τα γκολπόστ.

Στην τετράδα της άμυνας θα είναι ο Λαλά και οι Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς ή Σισέ και Ρέαμπτσιουκ. Στο κέντρο οι Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, με τους Αγκιμπού Καμαρά – Μπουχαλάκη να διεκδικούν μία θέση. Για την επίθεση ο Μασούρας με τον Ελ Αραμπί είναι τα μεγάλα φαβορί κια πιθανόν ο Ονιεκούρου να πάρει τη θέση του Βαλμπουενά. Μάλιστα, ο Χασάν είναι εξαιρετικά αμφίβολος λόγω τραυματισμού, ο Μπα είναι τιμωρημένος, ενώ ο Ρόνι Λόπες αν και δηλώθηκε στην αποστολή δεν θα παίξει στο πρώτο ματς με τους Σλοβάκους. Εντός έδρας πάντως είναι αήττητος στα καλοκαιρινά προκριματικά την τελευταία πενταετία.

Με προβλήματα η Σλόβαν

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Λίνκολν Ιμπς από το Γιβραλτάρ (3-1 εκτός, 1-1 εντός), ενώ είχε προηγηθεί ο δύσκολος αποκλεισμός στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Γιουνγκ Μπόις. Το Σάββατο διεύρυνε το απόλυτο  στο πρωτάθλημα Σλοβακίας έπειτα από τρεις αγωνιστικές, επικρατώντας της Μιχάλοβτσε με 3-1 εντός έδρας, με τον κόουτς, Βάις να έχει έντονα παράπονα από την άμυνα και τον νεαρό γκολκίπερ, Τσόβαν.

«Ολυμπιακός διαχειρίζεται μεγάλα ποσά. Πιστεύω ότι γνωρίζει πιο καλά από τον καθένα τι είναι καλό για την ομάδα του και προσπαθεί για το καλύτερο. Εμείς ανήκουμε σε άλλη οικονομική κατηγορία. Δεν πρέπει να συγκεντρωθούμε μόνο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί σε επίπεδο σχημάτων» τόνισε ο κόουτς, Βάις, ο οποίος λίγες ημέρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό… έδιωξε από την ομάδα τον περσινό πρώτο σκόρερ, Ρατάο.

Με πολλά προβλήματα, εκτός ο βασικός γκολκίπερ Σούλα, ο βασικός μέσος Χόλμαν, ο καλός στόπερ Αμπένα και ο βασικός μπακ Μεντβέντεβ. Τιμωρημένος είναι ο βασικός στόπερ Ντε Μάρκο.

Σχολιάστε

X