Ραπίντ Βιέννης - Ιντερ: Σε ρήξη με τον Ικάρντι οι Νερατζούρι!

Ραπίντ Βιέννης – Ιντερ: Σε ρήξη με τον Ικάρντι οι Νερατζούρι!

Εναρξη: 19.55, 14/02/19
Γήπεδο: Allianz Stadion, Βιέννη

Οριστική ρήξη με τον Μάουρο Ικάρντι και η Ιντερ ταξιδεύει στη Βιέννη για το ματς του Europa League με τη Ραπίντ χωρίς τον ηγέτη της!

Για την έκπληξη η Ραπίντ
Η Ραπίντ Βιέννης κάνει εξαιρετική χρονιά στο Europa League, αφού από τον αποκλεισμό της Στέαουα στα πλέι οφ, έφτασε σχετικά εύκολα στην πρόκριση στους «32» του Europa League. Στον όμιλο με Σπαρτάκ, Ρέιντζερς και Βιγιαρεάλ κατέκτησε τη 2η θέση, χάνοντας στην ισοβαθμία με την ισπανική ομάδα. Σε φάση προετοιμασίας, αφού το πρωτάθλημά της είναι στον… πάγο από τα μέσα Δεκεμβρίου! Σε έξι φιλικά στην Τουρκία έχασε μόνο από την Οντένσε, ενώ στο τελευταίο τεστ νίκησε τη σλοβενική Τριγκλάβ με 5-2.

Στα μεταγραφικά της ενισχύθηκε αποκτώντας τον φορ Μπάτζι από τη Τζουγκάρντεν (εκτός λίστας) και τον αμυντικό χαφ Γκράχοβατς από την Αστάνα, ο οποίος αναμένεται να ντεμπουτάρει. Η Ραπίντ είναι αήττητη στα 8 τελευταία ευρωπαϊκά εντός έδρας. Πιο πρόσφατη ήττα το 0-2 από την Τρέντσιν στις 25 Αυγούστου 2016.

Χωρίς τον ηγέτη της η Ιντερ
Ο Λαουτάρο Μαρτίνες με το το γκολ του λύτρωσε την Ιντερ που επικράτησε 1-0 της Πάρμα. Πρώτο τέρμα για τους «νερατζούρι» στη Serie Α το 2019. Μεγάλη ανάσα και για τον Σπαλέτι που είδε την ομάδα του να διατηρείται στο +5 από την 5η θέση. Η Ιντερ θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω στη διοργάνωση μετά τον αποκλεισμό της από τους ομίλους του Champions League. Ωστόσο, το κλίμα είναι βαρύ και οι Νερατζούρι ταξίδεψαν στη Βιέννη χωρίς τον ηγέτη τους, Μάουρο Ικάρντι.

Ο Αργεντίνος (δεν έχει βρει δίχτυα στα τελευταία 7 παιχνίδια στο πρωτάθλημα) παύει να είναι αρχηγός της και το περιβραχιόνιο δίνεται στον γκολκίπερ Σαμίρ Χαντάνοβιτς. Ενδεικτικό του κλίματος στο εσωτερικό της είναι ότι ο Μαρτσέλο Μπρόζοβιτς χειροκρότησε αυτή την απόφαση. Αλλωστε, ο Ικάρντι δεν είχε πάρει θέση στις δηλώσεις της συζύγου του και μάνατζερ, Γουάντα Νάρα για το μέλλον του στην Ιντερ. Ο Αργεντίνος αποκλείστηκε από την αποστολή από τη Βιέννη και πλέον η ομάδα καλείται να αποδείξει πως μπορεί και χωρίς τον ηγέτη της. Τιμωρημένοι είναι ο στόπερ Σκρίνιαρ και ο χαφ Μπρόζοβιτς. Τραυματίας ο εξτρέμ Κεϊτά. Εκτός λίστας ο μπακ Βρσάλικο και οι χαφ Ζοάο Μάριο, Γκαλιαρντίνι.

Οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί δύο φορές αντιμέτωπες το 1990 για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Η Ραπίντ κέρδισε 2-1 στην έδρα της, όμως η Ιντερ επικράτησε 3-1 στη δική της και προκρίθηκε.

Η Ιντερ έχει 5 ήττες σε 6 επισκέψεις της στην Αυστρία.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Europa League με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X