Λίβερπουλ - Σριούσμπερι: Με την U23 οι Reds!

Λίβερπουλ – Σριούσμπερι: Με την U23 οι Reds!

Εναρξη: 21.45, 04/02/2020
Γήπεδο: Ανφιλντ, Λίβερπουλ

Κι όμως η Σριούσμπερι ελπίζει!! Το 2-2 του πρώτου αγώνα δεν ήταν καταδικαστικό, μιας η Λίβερπουλ θα παρουσιαστεί στη ρεβάνς του Ανφιλντ με την U 23! 

Υπό φυσιολογικές συνθήκες η Λίβερπουλ θα είχε ήδη προκριθεί στους “16” του Κυπέλλου. Ωστόσο, για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να ξαναπαίξει με τη Σριούσμπερι, από την οποία βρήκε μεγαλύτερη αντίσταση από αυτή που ενδεχομένως περίμεναν οι περισσότεροι. Η αλήθεια είναι όμως ότι ο Γιούργκεν Κλοπ παρέταξε τα πιτσιρίκια του και παρά το ότι αυτά προηγήθηκαν 0-2, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν 2-2 και τώρα θα πάνε για επαναληπτικό παιχνίδι στο «Ανφιλντ», προσθέτοντας έξτρα υποχρέωση στο βαρύ πρόγραμμα των Reds. Ο Κλοπ όμως δεν άλλαξε το πρόγραμμά του, έστειλε την πρώτη ομάδα… διακοπές και την U23 στο ματς της Τρίτης!

«Αποφάσισα πριν από τρεις εβδομάδες ότι θα κάναμε μίνι χειμερινή διακοπή βασισμένη σε επιστολή που είχαμε λάβει τον Απρίλιο του 2019. Δεν θέλω να μπω στη μέση τέτοιων συζητήσεων. Εάν ο κόσμος με θεωρεί τεμπέλη επειδή δεν θα είμαι στον πάγκο της ομάδας, δεν μπορώ να κάνω κάτι για να το αλλάξω.

Λυπάμαι για την Σριούσμπερι. Όλοι μετά το ματς μιλούσαν για τις δηλώσεις μου και όχι για την εμφάνισή της. Θέλουμε να πάρουμε το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο. Δεν είναι πως τα παρατήσαμε. Έπρεπε να πάρω μία απόφαση και την πήρα αλλά τώρα φαίνεται πως ο κόσμος θέλει κάτι το διαφορετικό» τόνισε ο Κλοπ, ο οποίος μαζί με τους παίκτες του θα ξεκουραστούν και στον πάγκο της ομάδας θα βρεθεί ο Νέιλ Κρίτσλεϊ.

Με την U23 η Λίβερπουλ

Το σερί της U23 της Λίβερπουλ έλαβε τέλος με ήττα με 5-0 στο Villa Park για το Λιγκ Καπ τον Δεκέμβριο την ώρα που οι παίκτες του Κλοπ συνεχίζουν για τον 19ο τίτλο τους στο πρωτάθλημα μετά το 4-0 με την Σαουθάμπτον. Οι Reds θα βρουν μπροστά τους και τον θεσμό του Κυπέλλου με το ματς με την Σριούσμπερι αλλά δεν αναμένεται να έχουν εκεί τα βαριά τους χαρτιά.

Μετά το 2-2 με την Λίβερπουλ στο Κύπελλο η Σριούσμπερι δεν έχει καταφέρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Έχασε 2-0 από τη Τζίλιγχαμ και 1-0 από τη Ρότσντεϊλ. Δύο ήττες στο πρωτάθλημα χωρίς να έχει βάλει γκολ. Φαίνεται πως το μυαλό όλων είναι στο ταξίδι στο Άνφιλντ για τον 4ο γύρο του FA Cup ή αλλιώς Κυπέλλου Αγγλίας. Η Σριούσμπερι είναι ακόμα 16η στην League One και με ένα κενό 12 πόντων από την ζώνη του υποβιβασμού. Λογικά δεν έχει πρόβλημα με το να πέσει κατηγορία. Είναι 13 πόντους μακριά από τις θέσεις των πλέι οφ. Μάλλον θα τερματίσει περίπου στην μέση.

Για την Λίβερπουλ από τους παίκτες που είναι να χρησιμοποιηθούν και είναι αρκετοί της Ακαδημίας οι: Νέκο Γουίλιαμς, Γιασέρ Λαρουσί, Πέδρο Τσιριβέλα, Κέρτις Τζόουνς και Χάρβεϊ Έλιοτ θα είναι οι έμπειροι της παίκτες. Ο Καοιμχίν Κέλεχερ μπορεί να κάνει ντεμπούτο στην Λίβερπουλ αντί του Αντριάν λόγω της προγραμματισμένης διακοπής για τους παίκτες της πρώτης ομάδας. Και ας προτιμούσε φέτος ο Κλοπ για το Κύπελλο τον Αντριάν.

Η Σριούσμπερι έχει μπροστά της μία μεγάλη πρόκληση. Θα τα δώσει όλα για να περάσει στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, κάτι που έχει καταφέρει μόνο μία φορά στα τελευταία 29 χρόνια, την σεζόν 2015-2016. Η U23 της Λίβερπουλ μέσω της πρώτης ομάδας θα έχει μία ακόμα ευκαιρία για εμπειρίες και εξέλιξη, όμως φαίνεται πως τα βρει πολύ δύσκολα απέναντι στην Σριούσμπερι.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X