Γιουβέντους – Ίντερ: Φιλικό... ντέρμπι στην Κίνα!

Γιουβέντους – Ίντερ: Φιλικό… ντέρμπι στην Κίνα!

Έναρξη: 14:35, 24/07/2019
Γήπεδο:Nanjing Olympic Sports Center, Κίνα

Αρωμα… Serie A στην Κίνα, όπου η Γιουβέντους αντιμετωπίζει την Ίντερ σε ένα μεγάλο φιλικό παιχνίδι για το International Champions Cup.

Με Κριστιάνο, Ντε Λιχτ η Γιουβέντους
Η Γιουβέντους έφτασε στην Κίνα για τα φιλικά προετοιμασίας με όλα της τα αστέρια, μιας και στην αποστολή της βρίσκεται κανονικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως και ο Ντε Λιχτ. Βέβαια, ο Ολλανδός έκανε ήδη το ντεμπούτο, αφού στη Σιγκαπούρη για το ICC αντιμετώπισε την Τότεναμ. Η Μεγάλη Κυρία προηγήθηκε, έκανε ευκαιρίες, αλλά στο τέλος ηττήθηκε από ένα απίθανο τέρμα του Κέιν. Ηταν το πρώτο φιλικό για την ομάδα του Σάρι, ο οποίος προσπαθεία να χτίσει ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και στο Champions League. O Ιγουαΐν δίνει μάχη για να παραμείνει στο ρόστερ, ενώ ο Ντιμπάλα βρίσκεται στο στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν!

Η νέα Ίντερ του Κόντε
Ο Αντόνιο Κόντε «χτίζει» τη νέα Ίντερ και στόχος του να παρουσιάσει ένα εξαιρετικό ρόστερ, ικανό να πρωταγωνιστήσει εντός κι εκτός συνόρων. Οι Νερατζούρι μετά τη φιλική νίκη επί της Λουγκάνο με 2-1 έδωσαν ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Σιγκαπούρη. Ο Αντόνιο Κόντε είχε τους Λόνγκο και Εσπόζιτο στην κορυφή της επίθεσης, καθώς ο Λαουτάρο Μαρτίνες κάνει έξτρα διακοπές μετά τη συμμετοχή του στο Κόπα Αμέρικα. Τα πράντα κρίθηκαν στο 75’ με την ωραία προσπάθεια του Γκρίνγουντ. Αρωμα Serie A, αφού στο ντέρμπι με τη Μεγάλη Κυρία, ο Κόντε θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα. Μέσα τα δυο νέα αποκτήματα, Μπαρέλα, Σένσι, εκτός ο Γοδίν, ενώ εκτός πλάνων είναι ο Ικάρντι και ο Ναϊνγκολάν.

Παράδοση, Γιουβέντους vs Ίντερ

27/04/19 Ίντερ – Γιουβέντους 1-1
07/12/18 Γιουβέντους – Ίντερ 1-0
28/04/18 Ίντερ – Γιουβέντους 2-3
09/12/17 Γιουβέντους – Ίντερ 0-0
05/02/17 Γιουβέντους – Ίντερ 1-0

Νόμιμο στοίχημα ποδοσφαίρου με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις στα Φιλικά Συλλόγων εδώ!

Σχολιάστε

X