Γαλλία - Γερμανία: «Τρέχουν» σερί οι Τρικολόρ!

Γαλλία – Γερμανία: «Τρέχουν» σερί οι Τρικολόρ!

Η Γαλλία υποδέχεται τη Γερμανία (21.45) στο Stade de France και θέλει να συνεχίσει το αήττητο. Για το come back οι Γερμανοί μετά και τη βαριά ήττα στο Αμστερνταμ.

Αήττητη…
Η Παγκόσμια πρωταθλήτρια παραμένει αήττητη στο Nations League, μετρώντας μια νίκη με την Ολλανδία και μια ισοπαλία με τη Γερμανία. Στο τελευταίο εντός έδρας ματς τους οι Γάλλοι ήρθαν 2-2 με τους Ισλανδούς σε φιλικό χάρις σε ένα αυτογκόλ και σε πέναλτι του Κιλιάν Μπαπέ στις καθυστερήσεις. Δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, ωστόσο δείχνουν πιο ομάδα. Η Γαλλία ξεκούρασε παίκτες με την Ισλανδία όπως τους Μπαπέ και Καντέ που ήρθαν από τον πάγκο. Οι δυο τους όμως δεδομένου του πόσο σημαντικό είναι το ματς αναμένεται να είναι ξανά βασικοί με έναν εκ των Ζουμά, Σακό και Κιμπέμπε να… μάχονται για την θέση του παρτενέρ του Βαράν στην άμυνα. Η ομάδα του Ντεσάν έχει κερδίσει 10 από τα 15 ματς της φέτος. Οι “Τρικολόρ” μέσα στο 2018 είναι αήττητοι στα τελευταία 14 παιχνίδια τους. Σούπερ ο Μπαπέ, έγινε ο νεότερος παίκτης που φτάνει τα 10 γκολ σε επίπεδο Εθνικής, ενώ έχει σκοράρει μόλις μια φορά με πέναλτι.

Σε δύσκολη θέση…
Κακή εμφάνιση στο Αμστερνταμ και ήττα 3-0 για τη Γερμανία από τους Ολλανδούς. Ετσι, στο Παρίσι οι Γερμανοί μάχονται για την χαμένη τους αγωνιστική υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια. Στο προηγούμενο ματς με τους “τρικολόρ” οι Γερμανοί πήραν το 0-0 αλλά μετά ήρθε ο διασυρμός από τους “Οράνιε”. Η Γερμανία μετά από ένα καταστροφικό Παγκόσμιο Κύπελλο ακόμα προσπαθεί να συνέλθει παρότι κράτησε τον Λεβ. Τόσο στα επίσημα ματς όσο και στα φιλικά – που κέρδισε 2-1 το Περού – η ομάδα του Γιοακίμ Λεβ δείχνει πως έχει ακόμα αρκετά πράγματα να διορθώσει. Ευτυχώς για τους Γερμανούς μια ενδεχόμενη ήττα από τους Γάλλους δεν θα σημάνει υποβιβασμό. Ο πόντος με τους Γάλλους τους ωφέλησε.

Βίοι αντίθετοι…
Σε μία χρονιά που στέφθηκε Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Γαλλία έχει χάσει μόνο ένα από τα 15 ματς που έχει δώσει. Η Γερμανία από την άλλη έχει μόνο 3 νίκες σε 10 ματς το 2018, έχοντας χάσει 5 παιχνίδια. Το ματς αυτό θα είναι το 31ο μεταξύ των δύο ομάδων. Οι Γάλλοι έχουν προβάδισμα με 13 νίκες, οι Γερμανοί έχουν 10 και υπάρχουν και 7 ισοπαλίες μαζί με εκείνη του Σεπτεμβρίου.

Live στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες αποδόσεις! |21+

Ατελείωτο στοίχημα στο Nations League με 100+ ειδικά!

Σχολιάστε

X