Ίντερ - Μίλαν: Ντέρμπι στο Coppa Italia!

Ίντερ – Μίλαν: Ντέρμπι στο Coppa Italia!

Γήπεδο: Τζουζέπε Μεάτσα
Εναρξη: 21.45, 26/01/2021

Νοκ άουτ προημιτελικός του Κυπέλλου Ιταλίας. Παράταση και, αν χρειαστεί, πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τη νικήτρια του Γιουβέντους – ΣΠΑΛ.

Η Ίντερ έχασε ευκαιρίες, δεν είχε την ουσία και το καθαρό μυαλό με αποτέλεσμα να μείνει στο μηδέν εκτός έδρας με την Ουντινέζε. Μάλιστα, είδε τον Κόντε να αποβάλλεται από τον πάγκο και ο Ιταλός κόουτς κινδυνεύει με τιμωρία δυο αγωνιστικών. «Είναι σημαντική η πρόκριση στα ημιτελικά, γιατί στο βάθος υπάρχει ένα τρόπαιο. Η Μίλαν δεν είναι μόνο ο Ιμπραΐμοβιτς. Διαθέτει και άλλους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά» τόνισε ο έμπειρος κόουτς. Στο πρωτάθλημα η Ίντερ γνώρισε την ήττα 2-1 από τη Μίλαν, χάνοντας πολλές ευκαιρίες γοα γκολ. Παρτενέρ του Λουκάκου στην επίθεση θα είναι ο Αλέξις Σάντσες

Η Μίλαν αναδείχθηκε πρωταθλήτρια χειμώνα, αλλά το γεγονός αυτό δεν συνοδεύθηκε με μια νίκη! Οι Ροσονέρι γνώρισαν βαριά εντός έδρας ήττα 3-0 από την Αταλάντα, με τους Μπεργκαμάσκι χάνουν αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. «Πήραμε 43 βαθμούς στον πρώτο γύρο και δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους 41 πέρυσι στον δεύτερο γύρο. Εχουμε αποδείξει ότι είμαστε μια καλή, συμπαγής και ανταγωνιστική ομάδα» τόνισε ο Πιόλι, ο οποίος αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Εκτός ο Ντοναρούμα, ο στόπερ, Καλούλου, με κορονοϊό ο Τσαλχάνογλου, ενώ ανέτοιμοι είναι οι Τονάλι, Μάντζουκιτς. Αντίθετα, επιστρέφουν οι Ρομανιόλι και Σαλεμάκερς.

Ίντερ – Μίλαν, οι αριθμοί του ντέρμπι

Eίναι η 25η αναμέτρηση των δυο ομάδων για το Coppa Italia. Οι Ροσονέρι έχουν 10 νίκες κι επτά ισοπαλίες.

Τα πέντε τελευταία ματς κυπέλλου των δυο ομάδων διεξήχθησαν στα προημιτελικά. Η Μίλαν προκρίθηκε σε δυο περιπτώσεις (1998 και 2017), ενώ η Ίντερ σε μια (το 2000 είχαμε διπλά ματς)

Η Μίλαν επικράτησε 2-1 της Ιντερ για τη Serie A και θα μπορούσε να πετύχει δυο διαδοχικά τρίποντα για πρώτη φορά από το 2011.

Η Ίντερ αποκλείστηκε στα ημιτελικά πέρσι, όταν και έχασε εντός έδρας 1-0 από τη Νάπολι. Δεν έχει ηττηθεί ποτέ σε δυο σερί εντός έδρας παιχνίδια στη διοργάνωση από το 1980.

Η Μίλαν έχει βρεθεί τρεις φορές σερί στα ημιτελικά. Τελευταία φορά που βρέθηκε τέσσερις διαδοχικές φορές στους «4» ήταν το 2000/01 – 2003/04.

Ο Λουκάκουν έχει σκοράρει και στα τρία παιχνίδια που έχει βρει απέναντί του τη Μίλαν. Ως παίκτης της Ίντερ δεν έχει σκοράρει ποτέ στα τέσσερα πρώτα κόντρα σε κάποια ομάδα.

Απέναντι στον Βέλγο ο Ζλάταν! Ο Ιμπραΐμοβιτς ως παίκτης της Μίλαν έχει επτά γκολ σε έξι παιχνίδια με αντίπαλο την Ίντερ!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Serie A με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X