Μεταγραφές 2021-22: Το Top 5 του καλοκαιριού!

Μεταγραφές 2021-22: Το Top 5 του καλοκαιριού!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ολες οι αποδόσεις για τις καλοκαιρινές μεταγραφές παικτών |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Το Euro 2020 αποτελεί πλέον μια ευχάριστη ανάμνησηκαι η προσοχή στην καλοκαιρινή ατζέντα μετατοπίζεται ολοκληρωτικά στιςμεταγραφές. Την ώρα που οι σύλλογοι σε όλη την Ευρώπη έχουν αρχίσει την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν, τα μεταγραφικά deals πολλαπλασιάζονται και χωρίς να έχουμε ακόμα ένα εκκωφαντικό μεταγραφικό παζάρι υπάρχουν αξιόλογες μεταγραφές. Άτυπη πρωταθλήτρια ως τώρα είναι αναμφίβολα η Παρί Σεν Ζερμέν με Ράμος, Ντοναρούμα, Χακίμι, Βαϊνάλντουμ, ακολουθεί η Μπαρτσελόνα με το καρέ μεταγραφών για μόλις 9εκατ. ευρώ, η Γιουνάιτεντ με τη μεταγραφή του Σάντσο και φυσικά περιμένουμε  την… αντεπίθεση τωνΜάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, Γιουβέντους στο θερινό παζάρι.

Το Top 5 των καλοκαιρινών μεταγραφών!


Νταβίντ Αλάμπα:
«Είχα 9 στόχους στη ζωή μου, 9 goals… O ένας ήταν να παίξωστην Ρεάλ και τα υπόλοιπα 8 τα πετύχαμε στην Μπαρτσελόνα» ήταν η πρώτη ατάκατου Νταβίντ Αλάμπα, ο οποίος έπειτα από 11 χρόνια άφησε την Μπάγερν και ανοίγει νέα σελίδα στην καριέρα του με τη Μπάγερν. Ο Αυστριακός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο πέντε ετών με τη Βασίλισσα και πήρε το «4» του Σέρχιο Ράμος. Mε τη Μπάγερν σήκωσε τα πάντα, 10 πρωταθλήματα, δυο Champions League, δυο Παγκόσμια Κύπελλα και είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να φέρει τη Ρεάλ ξανά στην κορυφή της LaLiga και της Ευρώπης.

Σέρχιο Ράμος: Στα 36 του, ο θρυλικός Ανδαλουσιανός αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης επέλεξε να πει «Adios», ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Μέσα σε 16 χρόνια, κατέκτησε κάθε τίτλο που διεκδίκησε. Πέντε πρωταθλήματα, δύο Copa Del Rey, τέσσερα Supercopa. Τέσσερα Champions League, η πιο σπουδαία συλλογή. Ισάριθμα Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, ένα λιγότερο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ. Πλέον, αφήνει τη Ρεάλ με 22 τίτλους στο ενεργητικό του. Το τελευταίο τρόπαιο που κέρδισε η Ρεάλχωρίς τον Ράμος ήταν το Σούπερ Καπ της σεζόν 2003/04! Δώδεκα από τους 22 αυτούς τίτλους ως ο πρώτος που σήκωνε το τρόπαιο, ο μεγάλος αρχηγός.

Τζέιντον Σάντσο: To deal ολοκληρώθηκε και το σήριαλ πολλών μηνών είχε την ιδανικά εξέλιξη για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Αγγλος εξτρέμ άφησε τη Ντόρτμουντ και θέλει να γίνει ο ηγέτης των «Κόκκινων». Οι Βεστφαλοί έβαλαν στα ταμεία τους περισσότερα από 80 εκατ. ευρώ και αναζητούν νέα ταλέντα. Ο Σάντσο έγινε ο παίκτης που άφησε τον Πεπ και τη Σίτι για να δοκιμάσει τις ικανότητές του και να προκαλέσει αλλού τη μοίρα του, μάλιστα, ο περσινός απολογισμός του είναι μεγαλύτερος από… τιςσυμμετοχές που είχε δώσει ο Γκουαρδιόλα στον Φιλ Φόντεν στους «πολίτες» σε επίπεδο πρωταθλήματος (32)! Συνολικά με τη φανέλα της Ντόρτμουντ στη Bundesliga μέτρησε 104 συμμετοχές, πέτυχε 38 γκολ και μοίρασε 51 ασίστ, ενώ στο Champions League είχε 21 παρουσίεςμε 5 γκολ και 6 ασίστ.

Ασράφ Χακίμι: Ενα από τα ακριβότερα deal τουφετινού καλοκαιριού, μιας και το της Παρί με την Ίντερ άγγιξε τα… 80 εκατ.ευρώ μαζί με μπόνους. Ο Μαροκινός άσος συμφώνησε σε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026, με ετήσιες αποδοχές κοντά στα επτά εκατομμύρια ευρώ. Ο Μαροκινός φουλμπακ έπειτα από δύο εξαιρετικές αγωνιστικές περιόδους στη Μπορούσια Ντόρτμουντ όπου αγαπήθηκε και αναδείχθηκε με τις προσπάθειές του στη Βεστφαλία, όσο κι αν ήθελε να μείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης, πήρε το δρόμο για την Ιταλία και την Ίντερ.Μόλις σε μια σεζόν κατάφερε να κάνει τη διαφορά και να βοηθήσει τα μέγιστα στην κατάκτηση του τίτλου της Serie A. Mε τη φανέλα των Νερατζούρι μέτρησε 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 7 γκολ και 11 ασίστ και φάνηκε πως ποτέ ξανά δεν είχε η Ίντερ τέτοιοναμυντικό με… αίσθηση του γκολ!

Σέρχιο Αγουέρο: Ο κορυφαίος ξένος στην ιστορία της Μάντσεστερ Σίτι, ο πρώτος ξένος σκόρερ στην Premier League, ο παίκτης που έβαλε τη σφραγίδα του στην εκτόξευση των «Πολιτών» άλλαξε ομάδα… Ο Αργεντίνος σταρ έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ και έβαλε ωςστόχο να βοηθήσει τη Μπαρτσελόνα στην κορυφή της LaLiga. Το μεγάλο του όνειρο είναι να παίξει με τον Λιονέλ Μέσι μαζί στους Καταλανούς και όλα δείχνουν πως θα γίνει πραγματικότητα. Εκείνο το μυθικό highlight κόντρα στην ΚΠΡ, στο φινάλε της σεζόν 2011-’12, χάριζε στη Μάντσεστερ Σίτι τοπρώτο πρωτάθλημα έπειτα από 44 χρόνια και στην Premier League το διασημότερο γκολ της ιστορίας της.

Eπειτα από εννέα χρόνια έφυγε με τον τίτλο τουκορυφαίου στην ιστορία του συλλόγου (184 στο πρωτάθλημα, 257 συνολικά)παίρνοντας τα ηνία από τον Ερικ Μπρουκ, που είχε φροντίσει να κρατήσει δικό του το ρεκόρ για 78 χρόνια. Για να γίνει ο Νο1 ξένος σκόρερ στο Νησί, εξοστρακίζοντας τον θρυλικό Τιερί Ανρί. Mέσα σε μια δεκαετία στο Νησί κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα, ενώ πάει στη Μπαρτσελόναμε την αυτοπεποίθηση στα ύψη μετά την κατάκτηση του Copa America.

Ο Μέσι, η Μπαρτσελόνα και τα «καυτά» μεταγραφικά σενάρια!

«Εχουμε καταθέσει μία πρόταση που θεωρούμε ότι μπορεί να τον πείσει να μείνει μαζί μας. Ξέρουμε ότι αγαπάει την Μπαρτσελόνα και βασιζόμαστε σε αυτό» είχε τονίσει ο Λαπόρτα καιο Μέσι μετά την κατάκτηση του Copa America απάντησε: «Η ανανέωσή μου προχωράμε σταθερά και με αποφασιστικά βήματα» Ο Αργεντινός θρύλος, ο οποίος πέρασε τρεις βδομάδες ως free agent για πρώτη φορά στην καριέρα του, λάμβανε με το προηγούμενο συμβόλαιο κοντά στα 70 εκατ. ευρώ ετησίως καθαρά (σ.σ.: κοντά στις 200.000 ημερησίως)! Τώρα, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει και αναδημοσιεύονται στα μεγαλύτερα Μέσα του κόσμου, συμφώνησε να πέσει στα μισά. Τυπικά θα υπογράψει για πέντε χρόνια, αλλά καθώς είναι ήδη 34 ετών, αναμένεται να αγωνιστεί για τη διετία στην Μπάρτσα και το 2023 να μετακομίσει για μία ή δύο σεζόν στο MLS. Το διάστημα που ακολουθεί θα είναι… καυτό.

Ο Πολ Πογκμπά φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλαγια την αποχώρησή του από τη Γιουνάιτεντ και τη μεταγραφή του στην Παρί, ενώ οι Παριζιάνοι περιμένουν τις επαφές με τον Κιλιάν Εμπαπέ κι έπειτα να φουλάρουνγια τον Γάλλο μέσο. Η Τσέλσι θέλει επιθετικό κι έχει στην κορυφή της λίστας της τον Χάαλαντ και τον Λεβαντόφσκι, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να προκαλέσει διπλό «χτύπημα» με Χάρι Κέιν και Τζακ Γκρίλις. Τα σενάρια φουντώνουν και όσο πλησιάζουμε στον Αύγουστο το μεταγραφικό παζάρι γίνεται πιο… καυτό.

Σχολιάστε

X