Σε ποια ομάδα θα καταλήξει ο Καβάνι;

Σε ποια ομάδα θα καταλήξει ο Καβάνι;

Ο Έντινσον Καβάνι έχει συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, όμως φαίνεται ότι επιθυμία του είναι να αποχωρήσει από την Γαλλία το συντομότερο δυνατό. Σε ποια ομάδα, λοιπόν, θα υπογράψει ο Ουρουγουανός επιθετικός μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου;

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου συνήθως δεν θεωρούνται μεγάλες. Υπάρχουν, όμως, και περιπτώσεις που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία και μία από αυτές είναι και ο Έντινσον Καβάνι. Μπορεί να αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους παίκτες της κερκίδας της Παρί Σεν Ζερμέν, όμως φέτος έχει χάσει τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα (δεν τον βοήθησαν και οι τραυματισμοί που είχε) και όλα δείχνουν ότι θέλει να φύγει το συντομότερο δυνατό.

Το γεγονός ότι το συμβόλαιό του εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι του δίνει τη δυνατότητα αυτή τη στιγμή να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα. Αν, φυσικά, κάποιος θέλει να τον αποκτήσει από τώρα σε… τιμή ευκαιρίας θα πρέπει να διαπραγματευτεί με την ομάδα του Παρισιού. Πριν λίγους μήνες διαβεβαίωνε ότι θα ολοκληρώσει το συμβόλαιό του και θα φύγει ως ελεύθερος, όμως από τη στιγμή που ο χρόνος συμμετοχής του μειώθηκε, θέλει να το κάνει από τώρα.

Ο Σιμεόνε θέλει τον Καβάνι

Οι προτάσεις δεν λείπουν. Η πρώτη που χτύπησε την πόρτα του ήταν η Ατλέτικο Μαδρίτης, ο οποία φέρεται να έκανε πρόταση 10 εκατ. ευρώ στην Παρί για την απόκτησή του. Σύμφωνα με την Marca δεν έγινε αποδεκτή, με τους Γάλλους να ζητούν περισσότερα. Σύμφωνα με την Parisien από την άλλη, αν η πρόταση δεν είναι τόσο καλή που να μην μπορεί η Παρί να την αρνηθεί δεν θέλει σε καμία περίπτωση να ενισχύσει τους Μαδριλένους, τους οποίους μπορεί να βρει αργότερα στο δρόμο της στο Champions League… Η ίδια η μητέρα, πάντως, του 32χρονου Ουρουγουανού επιθετικού δήλωσε ότι ο γιος της θέλει να μετακομίσει στην Μαδρίτη.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψάχνει επιθετικό

Αν αυτό δεν γίνει εφικτό, υπάρχουν και άλλες επιλογές. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είδε τον Μάρκους Ράσφορντ να τραυματίζεται και να χάνει το μεγαλύτερο μέρος της υπόλοιπης σεζόν. Οι κόκκινοι διάβολοι, λοιπόν, βγήκαν στην αγορά για έναν έμπειρο επιθετικό, που να έχει το γκολ. Σκέφτηκαν μέχρι και την επιστροφή του Σάντσες, ο οποίος βρίσκεται στην Ίντερ με τη μορφή δανεισμού, αλλά αυτό δεν ήταν εφικτό. Χρήματα υπάρχουν, με την Γιουνάιτεντ να κάνει παιχνίδι υπομονής. Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, όμως, ίσως αναγκάσουν τον Σόλσκιερ να κάνει άμεσα την κίνησή του, έχοντας ήδη «χάσει» τη μάχη για την απόκτηση του Χάαλαντ, ο οποίος κατέληξε στην Ντόρτμουντ.

Καβάνι για… αντί-Κέιν;

Πάνω-κάτω τα ίδια ισχύουν και για την Τότεναμ. Ο Χάρι Κέιν τραυματίστηκε και αναμένεται να προλάβει μόνο λίγα παιχνίδια στο τέλος της σεζόν, αφήνοντας την ομάδα του Μουρίνιο χωρίς καθαρόαιμο επιθετικό. Ο Πορτογάλος δεν έχει πολλά χρήματα να ξοδέψει τον Ιανουάριο, όμως αν καταφέρει να πουλήσει 1-2 παίκτες, τότε θα μπορούσε να χρηματοδοτήσει την απόκτηση του Καβάνι, ο οποίος έχει το στυλ που πάντα προτιμά ο έμπειρος τεχνικός…

Ο Λάμπαρντ ψάχνει γκολτζή στην Τσέλσι

Η απαγόρευση μεταγραφών έληξε για την Τσέλσι και τις τελευταίες ημέρες ο Φρανκ Λάμπαρντ ζητάει επιτακτικά την απόκτηση ενός επιθετικού που να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με λίγες μόνο ευκαιρίες. Οι νεαροί του παίκτες αποδεικνύονται άστοχοι τελευταία και αυτό φέρνει αρνητικά αποτελέσματα. Ήδη οι Times ανέφεραν ότι οι «μπλε» έκαναν την κίνησή τους, ξεκινώντας επαφές με την Παρί και τον Καβάνι, με δεδομένο ότι προσπαθούν να πουλήσουν τον Ζιρού στην Ίντερ.

Αν χαλάσει του Ζιρού στην Ίντερ;

Η Ίντερ προσπαθεί να προσθέσει εμπειρία και ποιότητα στο ρόστερ της, προκειμένου να έχει λύσεις και από τον πάγκο στην προσπάθεια που κάνει για κατάκτηση της Serie A. Πρώτος στόχος για τον Αντόνιο Κόντε αποτελεί ο Ολιβιέ Ζιρού, όμως οι διαπραγματεύσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και πολλές ημέρες και ακόμα δεν έχουν φτάσει στο σημείο της συμφωνίας. Αν υπάρξει μεγαλύτερη καθυστέρηση, είναι πολύ πιθανό οι «νερατζούρι» να στραφούν στη λύση του Καβάνι.

Νάπολι, η παλιά αγαπημένη του Καβάνι

Γερό μπάσιμο στην αγορά του Ιανουαρίου έχει κάνει και η Νάπολι, που προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα και να κάνει την αντεπίθεση με τον Γκατούζο στον πάγκο μήπως και προλάβει την 4άδα και την έξοδο στο Champions League για να μην αντιμετωπίσει οικονομικά προβλήματα τα επόμενα χρόνια. Ο Καβάνι έχει κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις με τη φανέλα της στο παρελθόν και συνδέθηκε τόσο με τους οπαδούς της όσο και με ολόκληρο τον σύλλογο. Ο πρόεδρος Ντε Λαουρέντις δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία του να τον δει ξανά να αγωνίζεται στο «Σαν Πάολο» και οι προϋποθέσεις υπάρχουν για τη μεγάλη επιστροφή. Αρκεί, όπως έχει πει πολλές φορές ο Ιταλός παράγοντας, να ρίξει ο Καβάνι τις προσωπικές του απαιτήσεις. Όλα είναι θέμα συναισθήματος από εκεί και πέρα…

Μπαίνει στο… κόλπο η Μπαρτσελόνα;

Δεν πρέπει, φυσικά, να ξεχνάμε ούτε την Μπαρτσελόνα, που μέχρι το τέλος της σεζόν δεν θα έχει στη διάθεσή της τον τραυματία Λουίς Σουάρες. Η σεζόν για τους «μπλαουγκράνα» είναι ούτως ή άλλως… παράξενη κατά κάποιον τρόπο, με τον Βαλβέρδε να απολύεται και τον Κίκε Σετιέν να χρειάζεται τη στήριξη της διοίκησης για να πετύχει. Ένας επιθετικός με την εκτελεστική δεινότητα και τις κινήσεις του Καβάνι για να γεμίσει την αντίπαλη περιοχή σίγουρα θα μπορούσε να βοηθήσει πολύ τόσο στο πρωτάθλημα, όπου η Ρεάλ φέτος παλεύει στα ίσα για τον τίτλο, όσο και στο Champions League, που πάντα αποτελεί μεγάλο στόχο (θυμίζουμε ότι ο Ουρουγουανός μπορεί να δηλωθεί, παρότι έπαιξε με την Παρί φέτος στη διοργάνωση).

Το MLS ψάχνει αστέρια

Τέλος, υπάρχει και η επιλογή για ένα ταξίδι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όπως έκανε και ο Ιμπραΐμοβιτς πριν λίγα χρόνια. Στο MLS τα χρήματα είναι πολλά και ένας επιθετικός της δικής του ποιότητας δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να βρει και καλή ομάδα και πολύ καλό συμβόλαιο. Η διαχείριση που γίνεται στις ΗΠΑ είναι τέτοια, που οι όλες οι ομάδες μοιράζονται τα χρήματα για μεταγραφές τέτοιου βεληνεκούς, εξασφαλίζοντας ότι ο ανταγωνισμός παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Αρκεί να πειστεί ο Καβάνι ότι υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις…

Σε ποια ομάδα θα υπογράψει ο Έντινσον Καβάνι πριν τις 3 Φεβρουαρίου 2020; | 21+

Ατελείωτο στοίχημα στο Champions League με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X