Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ: Για το νταμπλ

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ: Για το νταμπλ

Εναρξη: 16:00, 25/04/2019
Γήπεδο: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, Τρίπολη

Επαναληπτικός ημιτελικός Κυπέλλου ανάμεσα στον Αστέρας Τρίπολης και τον ΠΑΟΚ. Στο πρώτο ματς ο «δικέφαλος» επικράτησε 2-0.

Αγωνιά για την παραμονή ο Αστέρας
Τρίτη διαδοχική ισοπαλία την Κυριακή για τον Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται έναν βαθμό πάνω από τη θέση των πλέι άουτ και τον ΟΦΗ, ο οποίος ήταν και ο αντίπαλός του στην προ λίγων ημερών υποχρέωσή του.

Οι Κρητικοί προηγήθηκαν στο 17’ με πέναλτι, όμως ο Αστέρας ισοφάρισε στο 59’ με τον Τσιλιανίδη (1-1). Ηταν το πρώτο γκολ του 24χρονου επιθετικού στο φετινό πρωτάθλημα.

Εντός έδρας είναι αήττητος εδώ και πέντε αγώνες (από τον πιο παλιό στον πιο πρόσφατο): 1-1 με Ατρόμητο, 4-1 με Εργοτέλη, 3-0 με Παναιτωλικό, 0-0 με Λαμία και 0-0 με Λεβαδειακό.

Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ
Την Κυριακή ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 5-0 του Λεβαδειακού και πανηγύρισε το πρώτο του πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια. Στο 8’ το σκορ ήταν ήδη 2-0 από τα γκολ των Σακόφ και Μπίσεσβαρ. Οι Φερνάντο Βαρέλα, Σακόφ και Σβιντέρσκι σημείωσαν τα υπόλοιπα τέρματα των πρωταθλητών, οι οποίοι σήκωσαν μαζί με τους άλλους παίκτες το τρόπαιο του πρωταθλητή στη φιέστα που ακολούθησε εντός της κατάμεστης Τούμπας.

Στις 29 αγωνιστικές του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος με 25 νίκες. Την επόμενη αγωνιστική θα παίξει στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ, ο οποίος ελπίζει σε σωτηρία μόνο με νίκη.

Τον Αστέρα Τρίπολης ο ΠΑΟΚ τον κέρδισε και στις τρεις φετινές συναντήσεις τους: 2-0 στις αρχές του μήνα στο Κύπελλο, 1-0 τον Αύγουστο στο πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και 3-0 τον Ιανουάριο εκτός έδρας. Εφτασε έτσι τις 7 νίκες στις 8 τελευταίες συναντήσεις τους.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
* Ο Αστέρας Τρίπολης έχασε στους 7 από τους 29 εντός έδρας αγώνες του στο Κύπελλο. Και οι επτά ήταν με σκορ 0-1: Ξάνθη, Ατρόμητος, Ολυμπιακός, Ολυμπιακός, Ηρακλής, Παναθηναϊκός, Ατρόμητος.
* Ο ΠΑΟΚ έχασε 2-1 στα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του στο Κύπελλο, από Παναχαϊκή και Πανιώνιο.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Κύπελλο Ελλάδας με αμέτρητα ειδικά!

Σχολιάστε

X